Mehmet Kucuksari
Administrator
ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Bu videolarda kesin hızlandırma var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu videolarda kesin hızlandırma var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Bu videolarda kesin hızlandırma var
Fikir cok basit ama cok guzel gercektenHarun Küçükler' Alıntı:Motorlara açı vermek şuanda yabancı gruplarda çok popüler ve işe yarıyan birşey. Kameraya açı vermek yerine tüm framenin düzlemi değişiyor ve hızlı uçuşlar için çok uygun olduğu söyleniyor.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sağolun Mehmet Bey ama zaten pilotajda sıkıntı var o yüzden her uçuş bir aksiyon oluyor benim için .Mehmet Kucuksari' Alıntı:Zafer bey yeni model hayirli olsun Insallah en kisa sure icerisinde Action videolarini da gormek nasip olur
Uçuş ağırlığı 564gr dolayısı ile süreye bu bir etken olamaz. Tüm elemanların çektiği akımı ayrı ayrı ölçmekten başka yapacak bir şey yok, bir numaralı şüpheli ise D4R-II... Bir yerlerinde bir kısa devre var galiba... Ama BEC kapasitesi olan 1A akımı bile çekse, 3 dakikada pilin sadece 200mAH kısmını bitirebilir, 1500mAH'lık pilin %80 kapasitesi olan 1200mAH'dan kalan 1000mAH akımı harcayabilmem için ise minicik quadda düzenli olarak anlık 20A kullanmam lazım. Hani süper bir pilot olsam . Neyse... İlkönce ölçüm....Nesimi Sakmak' Alıntı:Zafer bey pc basina gecince daha ayrintili yazarim.
Multiwii varken 1500 mah 25 C pillerle 8 dakika civari ucuslarim vardi. Bugun CC3D ile yaptigim ucuslarda 8-9 dakika civari surdu ama piller farkli.
Benim model 540 gr. Sizinkinin ucus agirligi nedir acaba?
Diger bir konuda bec mevzusu. Bende kumandada bugun 4.5 volt civarindaydi. Yeterli ama canimi sikti bu durum. O yuzden sisteme ayri bir ubec takmayi dusunuyorum.
SM-N900 cihazımdan gönderildi
Zafer SAHIN' Alıntı:ESC'lerimiz de aynı diye hatırlıyorum. Emax 12A. Üzerlerinde 1A lineer BEC var. Tüm ESC'lere ait BEC'leri aktif olarak kullanıyorum. Bir tanesi naze32'yi, bir tanesi D4R-II'yi, bir tanesi Bluetooth'u, bir tanesi de LED'leri besliyor. Ve alıcı voltajını 4.84V civarında okuyorum. Yapılandırmanız nasıl bilmiyorum ama bence UBEC'e gerek yok.
Nesimi Sakmak' Alıntı:Evet konfigürasyon aşağı yukarı aynı. Tekrar kontrol ettim, hata bendeymiş. Alıcı voltajı sistem çalışırken 4.96 volt görünüyor.
Zafer SAHIN' Alıntı:Yıktınız beni Nesimi Bey , kalibrasyon ya da benzeri nedenlerle, alıcı voltajını 4.84V olarak görüyorum zannediyordum. Fakat siz 4.96V görebildiğinizi söyleyince, bir şeylerin, BEC voltajını bu kadar düşürecek şekilde sisteme yüklendiği daha da ihtimal kazandı... Elektrik kaçağını bulmak kadar zaman kaybı ve sevmediğim bir şey daha yok...