Berke Karlı
Çalışkan Uye
- Web sitesi
- www.youtube.com
- İlgi Alanı
- Hepsi
ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Abi eğer lehimleyemezsen veya doğru düzgün lehim tutmuyorsa bence hiç uğraşma quadı da riske atma bir tane naze32 al hatta naze32 rev6 al bangoodda acro olanı 12$dı (tabikide çakma ) hatta almışken 2 tane al yedekte bulunsun. Bazen sert düşüşlerde kartlar bozuluyor.Özgür Kılınç' Alıntı:Dün son pil ile uçuşta uçuş bölgeme aniden yayalar girdiği için mecburen yakındaki çimlere iniş yaptım. Yayalar geçince çimlere kadar yürümeyeyim diye zmr yi çimlerin arasından havalandırmayı denedim ama takıldı yerden kalkmadan hafif bir takla attı.
O andan itibaren sürekli bip bip diye ötüyor buzzer. Düşük voltaj alarmi gibi, ama pili takıp kumandaya bağlanınca ötmeye başlıyor, hiç susmuyor. Piller de sorunsuz ve dolu, 3-4 farklı pille denedim.
Aynı zamanda çalışmıyor da, uçmuyor, pervaneler dönmüyor. Sadece beep beep diye ötüyor.
Alıcının ışığı yeşil yanıyor. Telemetride sorun olduğu için bilgileri kumandada göremiyorum ama kumanda bağlanıyor, sinyal şiddetini gösteren işaret çıkıyor ekrana.
edit: naze32 üzerindeki alıcı bağlantısı kopmuş :'( 1 numaralı pinin bakır levhası komple yerinden çıkmış kablo ile birlikte.
Alternatif 2 numaralı pini kullanmam mümkün mü ? Hepsi boşta zaten ?