ZMR 250 Quad Toplama
Yorumunuz için teşekkürler. Elimde 3mm plastik ara bağlantılardan mevcut plastik vida ayarlayıp ben de gerekli değişikliği yapacağım tekrardan teşekkürler.
Ozaman sınav dönemim bitene kadar apm ve hafifletme çalışmalarıyla devam edeceğim suan aklımda gps i plastik vidayle monte etmek, esc kablolarını 3mm den 1.5-2mm ye düşürmek, dış kısımdaki makaron ve kablo çorabını çıkartmak, alıcı plastiğini ve iniş takımlarını çıkartmak gibi uygulamalar var. Esc nin plastiğini de çıkartabilirim fakat 250 lik frameden memnun kalırsam satıp küçük esc alma durumu olabileceğinden dolayı şimdilik esc plastiği kalsın. Apm ye de daha sonra bir çare bulunur... Multiwii(bu konuda hala kararsızım bi mail atacağım sanırım) ile yapılan denemeler sonucu yeni kart almak veya devam etmeyi düşüneceğim.
Gens ace pil alırken lumenier ve rcmc pillerinden haberdardım fakat kargo beklemek istemiyordum ve piyasadaki en kaliteli piller ağırlığına rağmen gens ace olduğu için gens ace almıştım. 250lik frameyle devam etmek istersem ek olarak pil alacağım memnun kalmazsam bu pili kumandama takıp motor frame değişimine gideceğim.
Tahmin ettiğiniz gibi m2 6mm vidaya ihtiyacım var. Gaziantepde vida bulamadım Yurtiçi bu vidalardan bulamazsam. Sizle iletişime geçmek isterim.
Yardımınız için teşekkürler...
İlker Sönmez' Alıntı:Ben tüm vidaları ve ara metal bağlantıları plastik ile değiştim . böylece artık karbon parçaların kırılması pek mümkün değil. Bu arada ideale en yakın dizayn için satışta olan mini quadıma imzadaki linkten ulaşabilirsiniz. Parçaların detaylı listesi ve fiyatları orada var.
Yorumunuz için teşekkürler. Elimde 3mm plastik ara bağlantılardan mevcut plastik vida ayarlayıp ben de gerekli değişikliği yapacağım tekrardan teşekkürler.
irfan buzdağlı' Alıntı:Ben sana gens acein yari fiyatina 1300mah 3s 30-35 C piller onereyim ama elindeki pil degil bence diger ekipmanlari hafifletmelisin. Ben 1800 mahlada hatta 2200 mahlik pillerlede ucuyorum ama motorlarim sizinkilerden biraz guclu oldugu icin cok sikinti olmuyor. Benim demek istedigim sizin herbir parcaniz ayri ayri agir. (Ozellikle Escye cok fena kafayi taktim) Bence quadda pilden ve motordan kismayip kalan herseyden olabildigince agirlik olarak kurtulmak lazim. Aksi takdirde kendi agirligini ancak kaldirabilecek bir quadla ucus yapmak hic keyifli olmayacaktir. Sizin modelde koklu degisiklik yapmaniz gerekiyor. Alicinin plastik kabi en fazla 3 gr eder. Ama inanin ben 3gram cikarabilmek icin bile 2 saat ugrastigimi bilirim.
Bunlari soyluyorum ancak hersey maddi durumda bitiyor. Sizide anliyorum. Bu sinifta bir model kullanmanizda cok hosuma gidiyor zaten. Hevesinizin kirilmamasi ve bu yonde devam etmenizi istedigim icin yardimci olmaya calisiyorum.
Bu piller normalde size fazlasiyla yetecektir. C degerleride oyle dusuk degil. Ben lumenierleri kullaniyorum ve cokda memnunum.
Digerlerininde kullanici yorumlari gayet iyi. Tabi gidin bu pillerden alinda demiyorum sadece ornek vermek amaciyla yazdim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İhtiyaciniz olan vida boyutunu tam olarak soylerseniz yarin elimdekilere bakar uygun varsa isterseniz gonderebilirim.
Tahminim m2 5 yada 6 mm sizin isinizi gorecektir.
Multiwii konusunda da ben yerinizde olsam kullanirim. Firmanin ona ihtiyaci olsaydi ya paranizi tam vermez yada urunu geri gondermenizi isterdi. Kendinizi firmadan haksiz kazanc saglamis gibi gormenize bence gerek yok. Ha cok takiliyorsaniz bir mail atin ben bunun iadesini aldim ama geri gondermek istiyorum hakkiniz kalmasin diye. İsterlerse gonderirsiniz yada kullanirsiniz.
Ozaman sınav dönemim bitene kadar apm ve hafifletme çalışmalarıyla devam edeceğim suan aklımda gps i plastik vidayle monte etmek, esc kablolarını 3mm den 1.5-2mm ye düşürmek, dış kısımdaki makaron ve kablo çorabını çıkartmak, alıcı plastiğini ve iniş takımlarını çıkartmak gibi uygulamalar var. Esc nin plastiğini de çıkartabilirim fakat 250 lik frameden memnun kalırsam satıp küçük esc alma durumu olabileceğinden dolayı şimdilik esc plastiği kalsın. Apm ye de daha sonra bir çare bulunur... Multiwii(bu konuda hala kararsızım bi mail atacağım sanırım) ile yapılan denemeler sonucu yeni kart almak veya devam etmeyi düşüneceğim.
Gens ace pil alırken lumenier ve rcmc pillerinden haberdardım fakat kargo beklemek istemiyordum ve piyasadaki en kaliteli piller ağırlığına rağmen gens ace olduğu için gens ace almıştım. 250lik frameyle devam etmek istersem ek olarak pil alacağım memnun kalmazsam bu pili kumandama takıp motor frame değişimine gideceğim.
Tahmin ettiğiniz gibi m2 6mm vidaya ihtiyacım var. Gaziantepde vida bulamadım Yurtiçi bu vidalardan bulamazsam. Sizle iletişime geçmek isterim.
Yardımınız için teşekkürler...