Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
firmasını da ekler misiniz? Kuzey Kıbrısta bulunan bir firma eski adı TeamNCRC idi şuan DreamHobby olarak Lefkoşa'da hizmet veriyor.Yurtdışına ve Türkiyeye de gönderim yapıyorlar ben defalarca alışveriş yaptım memnun kaldım.Belki diğer arkadaşlara faydam dokunur.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
firmasını da ekler misiniz? Kuzey Kıbrısta bulunan bir firma eski adı TeamNCRC idi şuan DreamHobby olarak Lefkoşa'da hizmet veriyor.Yurtdışına ve Türkiyeye de gönderim yapıyorlar ben defalarca alışveriş yaptım memnun kaldım.Belki diğer arkadaşlara faydam dokunur.
Brexit durumlarından dolayı poundda sert düşüşler var. Şu sıralar 6.70 seviyelerinden işlem görüyor. İngiltere'den sipariş vermeyi düşünenlerin dikkatine
lynxheli.com sitesinden oxy2 kit almak istiyorum...düşük fiyat gösterebileceklerini söylediler...ancak paypal harici bir ödeme seçeneği göremedim...buradan alışveriş yapan oldu mu?...bilgisi olan var mı acaba?