Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Speedybee nin sitesinden 3 4 ay önce alışveriş yaptım. Ben satın alırken kargo ücreti bile ödemedim. 40 dolar ürünü ücretini ödedim. Gümrüğe geldiğinde vergi çıkmasını beklerken. Verigisi ödenmiş bir şekilde evime geldi.
Sonra bu iş iyiymiş deyip bir daha sipariş veriyim dedim ama ödeme kısmında adresi Türkiye seçince ekstra vergi çıktı. Büyük ihtimal ilk siparişimde sistemde Türkiye için gümrük vergisi çıkacağı yoktu ve kendileri ödemek zorunda kaldılar vergiyi. O siparişten sonra düzelttiler.
30 dolar üzeri sıkıntılı. O yüzden site ile görüşüp faturayı düşük göstermelerini isteyebilirsin. 22 dolar mesela. Onun haricinde problem yaşama ihtimalin yüksek.
30 dolar üzeri sıkıntılı. O yüzden site ile görüşüp faturayı düşük göstermelerini isteyebilirsin. 22 dolar mesela. Onun haricinde problem yaşama ihtimalin yüksek.