Yurt Dışı Alışverişi

İlgi Alanı
Uçak
ürünü almak istiyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı, vergisi tahmini ne kadar olur? Nereden bakabilirim?

ürünü almak istiyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı, vergisi tahmini ne kadar olur? Nereden bakabilirim?
Speedybee nin sitesinden 3 4 ay önce alışveriş yaptım. Ben satın alırken kargo ücreti bile ödemedim. 40 dolar ürünü ücretini ödedim. Gümrüğe geldiğinde vergi çıkmasını beklerken. Verigisi ödenmiş bir şekilde evime geldi.
Sonra bu iş iyiymiş deyip bir daha sipariş veriyim dedim ama ödeme kısmında adresi Türkiye seçince ekstra vergi çıktı. Büyük ihtimal ilk siparişimde sistemde Türkiye için gümrük vergisi çıkacağı yoktu ve kendileri ödemek zorunda kaldılar vergiyi. O siparişten sonra düzelttiler.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Enes
30 dolar üzeri sıkıntılı. O yüzden site ile görüşüp faturayı düşük göstermelerini isteyebilirsin. 22 dolar mesela. Onun haricinde problem yaşama ihtimalin yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Enes
aynı modeli türkiyeden de sipariş edebilirsiniz, yurt dışından sipariş etmenize gerek yok.
fiyat olarak da çok bir şey değişmiyor.

aynı modeli türkiyeden de sipariş edebilirsiniz, yurt dışından sipariş etmenize gerek yok.
fiyat olarak da çok bir şey değişmiyor.
Hocam kendi sitesinden alırsam anteni ile birlikte tr fiyatına geliyor. Bu site antensiz satıyor.