Yok artık!!!

Yok artık!!!

Yakup Seker' Alıntı:
Arkadaşlar sözlerime tepki gelmiş tepkilerinize hak veriyorum fakat anlatamadığım bir konu var riskin nerede nasıl ve hangi dış bileşenler altında alınacağı önemlidir hesapsız riske girilmez yani ben demiyorumki......
Yakup Bey aslında biz sizi gayet net anladık %p Gerek benim gerekse diğer arkadaşlarımızın yazdıkları direkt sizin yorumunuza değil :D

Bu tür gereksiz reklamlar ile bu hobiye yeni başlayanlara kötü örnek olunduğu düşüncesi hakim. Malum Türk milleti olarak apalamadan hemen koşmak istemek gibi bir yapımız var. Bir de üzerine ürün satışını bizce hiç etkilemeyecek saçma reklamlar yapılınca, doğal olarak reklam yapan arkadaşlara bir tepki gösteriyoruz.

Yoksa eminiz ki, bu reklam çekimi için gerekli her türlü kontroller yapılmıştır. Ama şurası da bir gerçek havada uçan bir elektronik ve her an her şey olabilir. Gerçi Allah korusun olsa, zaten bundan bizim haberimiz olmaz ama bütün mesela "Buna ne gerek var" kısmı, bence ;)

Yok artık!!!

Çok güzel bi cevap oldu bak bu konuda bende size katılıyorum ama en azından benim hayalini kurduğum şeyin yapılabiliyor olduğunu kanıtladı acaba olurmu dediğim hayalin gerçekleşebileceğini gösterdi aslında benim aklımdaki özel üretim bir rc heli ve mümkünse pili dışında tamamı yerli kanat boyuyla 1800 lük sınıfına girecek bir heli görüntüsü bile bi hayli ihtişamlı olur bence :)

Yok artık!!!

Yakup Seker' Alıntı:
Çok güzel bi cevap oldu bak bu konuda bende size katılıyorum ama en azından benim hayalini kurduğum şeyin yapılabiliyor olduğunu kanıtladı acaba olurmu dediğim hayalin gerçekleşebileceğini gösterdi aslında benim aklımdaki özel üretim bir rc heli ve mümkünse pili dışında tamamı yerli kanat boyuyla 1800 lük sınıfına girecek bir heli görüntüsü bile bi hayli ihtişamlı olur bence :)
Yakup Bey,

Özel üretim heliler bundan çok daha önce yapılan şeyler. Hakka ben modelciliğe ilk başladığım zamanlar yanlış hatırlamıyorsam Konya'da bir arkadaş denedi. Fiziksel olarak heli falan ortaya çıktı hatta hover benzer çok kısa bir uçuşu da oldu. Ama sonra gerisi gelmedi ve aylar sonra ürünü RCPANO satılık olarak gördüm. Türkiye'de yapıp başarılı olanlarda var ama detayları bilmiyorum.

Hedefiniz olması güzel. Inşallah zaman içerisinde bunları da gerçekleştirirsiniz, biz de sizi zevkle izleriz. Ama ondan önce mümkün olduğunca pilotaj kısımlarını halledeceğinize eminim ;)

Yok artık!!!

:) pilotaj zaten bütün elimi kolumu bağlıyor 20cm lik vızıltıdan bahsetmiyoruz ufak bir hata istanbul gibi kalabalık bir yerde çok kötü sonuçlar doğurabilir tahminen en az 2 yıl her gün uçuş yapmanın sonucunda belki yeterli plotaj olabilir ki buna rağmen bence çok ciddi bir risk, bir civata gevşek unutulup havalanılırsa yada havada gevşerse o kanatlar o devirde dönerken nereyi biçer? aslında çok çok değişik fikirlerim var model buluşmalarında kısmet olursa anlatırım burada yazılamayacak kadar uzun konular.