Yok artık!!!
Genel manada sıklıkla dile getirilen "güvenlik uyarıları"ndan biraz sıkılmış durumdayım. Çoğu zaman saygı duymakla ve hak vermekle beraber görmezden geliyorum
Görmezden geliyorum derken yani kendim dikkat ediyorum, ne kadar devirle ne kadar sert malzemelerin hareket ettiğini, bunun yaratabileceği sonuçlarının neler olabileceğini biliyorum.
da...
sonuçta ordaki makineler usta ellerde özenle toplanmış ve muhtemelen kontrolleri bu videodan önce defalarca yapılmıştır. uçuran arkadaşlar da muhtemelen "acemi" pilotlar değiller, bu işe yıllarını vermiş olmaları kuvvetle muhtemel... hal böyle iken "hiç aklı yok" yaklaşımı bana pek hitap etmedi, ona bakarsak uçağa binenin de hiç aklı yok, veya bayram dönüşü yollara çıkanların da, veya yamaç paraşütü ile ilgilenenlerin de...
klon modelle, kalitesiz elektronikle, en vahimi acemi pilotla yapılmamış ki bu deney... tamam tehlikeli aletler bunlar, arabanın kaportasını yarabiliyorlar, elini bacağını yaralayan var, hatta amerikada sanıyorum ölen bir vatandaş da var. önce güvenlik tamam
ama biraz abartıyoruz da bazı şeyleri... bence...
diğer yandan Yakup beyin "sonunu düşünen kahraman olamaz" yaklaşımı daha vahim tabii
filmlerde dizilerde oluyor öyle kahramanlar
yeryüzü almıyor bedenimi, rc helim göklere sığamıyor, sessizce durup usulca scale uçmak varken, tut kendini yüreğim diyorum