Diyarbakır'da aldığım ve sizlerin engin tecrübeleri ile toplamaya çalıştığım ancak bir türlü bitiremediğim Dominom uçuşa hazır hale bile geldi. Nasıl mı? Anlatayım.
Diyarbakır'dan İstanbul'a sonrasında da Ankara'ya geldim. Tabi 3 yılda 2 il değiştirince ve iş yoğunluğundan doğal olarak uçağıma elimi süremedim. Montajının bir kısmı bitmiş ama yarım kalmış uçağımın montajına devam etmek istiyordum. Ankara'da internetten modelci arkadaşlar ile tanışma arayışına girince Model Uçak Kulübü derneği üyeleri ile tanıştım. Bütün hepsi ayrı bir tecrübe olan arkadaşlar bana yardımcı olmak için ellerinde geleni yapacaklarını tek tek söylediler. Uçağın motoruna dokunmaya cesaret edemediğimi Okan ÇİNDEMİR kardeşime söyleyince o da yardımcı olacağını söyledi sağolsun. Bu bana cesaret verdi. Aldım elime uçağı doğru Okan kardeşimin yanına
Okan kardeşim ile eksikliklerini tamamlayıp motorun montajını ve rodajını yapmayı planlarken Yıldırım Abi ile tanıştım. Tecrübesi, insanlığı ve kibarlığı ile beyefendi bir insan olduğu duruşundan belliydi. Mütevaziliği de cabası
Her ikisi de bana çok sıcakkanlı yaklaşınca benim bütün cesaretim yerine geldi. Uçağımın eksikliklerini tamamlayıp motorunu ve benzin deposunu takmak, bütün servoların ince ayarlarını yapmak Yıldırım Abi'nin alın teri olacakmış demek ki ona kısmet oldu.
Okan kardeşim de motorun rodajı için kolları sıvayınca değmeyin keyfime.
DOMİNO ARTIK HAZIR. İnşallah en kısa zamanda maiden videolarını da sizlerle paylaşırım.
Benden bugüne kadar bilgilerini ve tecrübelerini eksik etmeyen bütün RC kolik üyelerine, abilerim Sümer YAMANER'e, Ömer ERKAN'a, Türker AKGÜN'e, Mehmet KÜÇÜKSARI'ya, Ankara Model Uçak Kulübü üyelerine, Yıldırım Abi'ye, Okan ÇİNDEMİR kardeşime, Melih ULUPINAR'a ve bütün herkese teşekkür ederim.