Yeni pırpırım: Flightory Talon 1400

Bir kere lw pla kullandım. Bir daha normal pla kullanmam uçakta. Çok etki ediyor. Tavsiye ederim.

merhaba bu modeli 3D yazıcıdan değilde depron veya fotblok ile yapmak istiyorum ancak bu şekilde çizimi yok sizde varsa birkaç üst/yan/ön/arkadan görecek birer plan şeklinde foto paylaşabilir misiniz?

merhaba bu modeli 3D yazıcıdan değilde depron veya fotblok ile yapmak istiyorum ancak bu şekilde çizimi yok sizde varsa birkaç üst/yan/ön/arkadan görecek birer plan şeklinde foto paylaşabilir misiniz?
Çok fazla kavisli yapı olduğundan el yapımı çok zor ve sağlıksız bir aerodinamiğe neden olabilir.Şöyle bir video buldum daha keskin yapıda ama Türkiye'den bir arkadaş yapmış belki fikir verebilir:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok fazla kavisli yapı olduğundan el yapımı çok zor ve sağlıksız bir aerodinamiğe neden olabilir.Şöyle bir video buldum daha keskin yapıda ama Türkiye'den bir arkadaş yapmış belki fikir verebilir:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: CANKUT TAŞ
merhaba arkadaşlar;
aynı modelin basımını bende Bambu lab a1 yazıcım ile tamamlamak üzereyim. Kontrol yüzeyleri hariç tüm gövde esun lw pla ile tamamladım.
kontrol yüzeylerini ise porima pla ile basmak zorunda kaldım çünkü düzgün bir yüzey elde edemedim. Talonun manualini kontrol ettiğimde kontrol armlari ile b,r detay göremedim.
ayrıca kanatları gövdeye sabitlemek için M6 x45 plastik civatayı basmak çok sağlam olmayacaktır nereden almalıyım.
Karbon çubukları nereden temin etmeliyim nerede fiyat uygundur.
yazdırma aşaması ile ilgili kısımları ve fotoları sayfamda bulabilirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben Talon 1400 ve diğer uçaklarım için karbon boruyu Kompozit.net den alıyorum. En uygun orada oluyor genelde.

Hareketli yüzeyler için Promodel Hobby den bez menteşe aldım. CA Hinge diye de geçer bayağı güzel bir malzeme.

Servo olarak Emax'ın ES80MA kullandım gayet güzel bir servo.

Kanat vidalarını Petg ile basmanız gerek. Yapım kılavuzunda da yazıyordur. Petg yazan malzemeleri mutlaka Petg ile basın yoksa en azından Tough PLA falan alın. Ben vidayı da Promodel sitesinden plastik M6 vida cıvata alarak çözmüştüm. Oraya metal koymak mantıklı olmaz. Zaten kanadı vida değil karbon çubuk taşıyacak.

merhaba arkadaşlar;
aynı modelin basımını bende Bambu lab a1 yazıcım ile tamamlamak üzereyim. Kontrol yüzeyleri hariç tüm gövde esun lw pla ile tamamladım.
kontrol yüzeylerini ise porima pla ile basmak zorunda kaldım çünkü düzgün bir yüzey elde edemedim. Talonun manualini kontrol ettiğimde kontrol armlari ile b,r detay göremedim.
ayrıca kanatları gövdeye sabitlemek için M6 x45 plastik civatayı basmak çok sağlam olmayacaktır nereden almalıyım.
Karbon çubukları nereden temin etmeliyim nerede fiyat uygundur.
yazdırma aşaması ile ilgili kısımları ve fotoları sayfamda bulabilirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merhaba, yzınızda bi nokta dikkatimi çekti. BAMBU lab A1 yazıcı bende bu ara bir yazıcı almak istiyorum. Bambu lab üzerine yoğunlaştım bu vesile ile sizden bu yazıcı hakkında olumlu ya da olumsuz bilgi almamız mümkün müdür?

• Beğen
Tepkiler: ilker ceylan
Merhaba, yzınızda bi nokta dikkatimi çekti. BAMBU lab A1 yazıcı bende bu ara bir yazıcı almak istiyorum. Bambu lab üzerine yoğunlaştım bu vesile ile sizden bu yazıcı hakkında olumlu ya da olumsuz bilgi almamız mümkün mümer

Merhaba, yzınızda bi nokta dikkatimi çekti. BAMBU lab A1 yazıcı bende bu ara bir yazıcı almak istiyorum. Bambu lab üzerine yoğunlaştım bu vesile ile sizden bu yazıcı hakkında olumlu ya da olumsuz bilgi almamız mümkün müdür?
merhaba,
yaklaşık 7 aydır bambu a1 lab yazıcı kullanıyorum. gerçekten harika bir yazıcı kesinlikle tavsiye ederim.
baskıları ve kalitesini izleyebileceğiniz kanalım takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Öztop