Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1,347 İlgi Alanı Heli 24 Ocak 2022 #46 Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: adnan_kaptan, Mustafa Hacılar, Ali Haydar GÖK ve 4 diğerleri
Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 24 Ocak 2022 #47 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Genişletmek için tıkla ... Maşallah invert uçuşlar da gelişmiş.
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Genişletmek için tıkla ... Maşallah invert uçuşlar da gelişmiş.
Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1,347 İlgi Alanı Heli 24 Ocak 2022 #48 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Maşallah invert uçuşlar da gelişmiş. Genişletmek için tıkla ... İdare ediyoruz Mehmet Abi Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Maşallah invert uçuşlar da gelişmiş. Genişletmek için tıkla ... İdare ediyoruz Mehmet Abi
Ali Haydar GÖK Kıdemli Uye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 2,190 Tepkime puanı 4,096 Yaş 28 Konum Sakarya İlgi Alanı Hepsi 25 Ocak 2022 #49 Ufaklık gayet tatlı. Uçuş da güzel. Darısı başımıza. Karlar yerden kalkmadan bir uçuşa gitmek lazım Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1,347 İlgi Alanı Heli 25 Ocak 2022 #50 Ali Haydar GÖK' Alıntı: Ufaklık gayet tatlı. Uçuş da güzel. Darısı başımıza. Karlar yerden kalkmadan bir uçuşa gitmek lazım Genişletmek için tıkla ... Karlı havada uçmanın tadı başka Fazla geç kalma
Ali Haydar GÖK' Alıntı: Ufaklık gayet tatlı. Uçuş da güzel. Darısı başımıza. Karlar yerden kalkmadan bir uçuşa gitmek lazım Genişletmek için tıkla ... Karlı havada uçmanın tadı başka Fazla geç kalma
adnan_kaptan Tecrübeli Uye Katılım 8 Mar 2013 Mesajlar 817 Tepkime puanı 1,091 Yaş 62 İlgi Alanı Heli 28 Ocak 2022 #51 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok güzel uçmuş,modelin çok güzel , Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU ve Mehmet Kucuksari
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Bu hafta uçuşa doydum Bol bol overspeed çalıştım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok güzel uçmuş,modelin çok güzel ,