Yeni kusum align t-rex 600e flb pro

Hayırlı olsun. Kırımsız uçuşlar dilerim.

Şafak hayırlı uğurlu olsun yeni modelin. :thumbup:

Umarım bu sefer tam istediğin gibi olur herşey yolunda gider, kırımsız uçuşlar. :RCKolik:

çok sağlam bi makina kazasız uçuşlar :laugh:)

Son olarak ben HT ye yazmıyorum, herhalde 2 yıl olmuştur, dünkü yazım Cemil abiye bi konuda yardım içinde ve özellikle bana telefonla ulaştı maduriyetini anlattı, bende bunun üzerine HT ye yazmama kararımı 1 mesajlık bozdum, senin karşılaştığın hem protos 700 konusunda hemde FBL sistemlerdeki açı farklılığı konusundaki sıkıntın için sana yardım etmeyi çok istedim, hatta Edizi arayıp , özel mesaj atıp benim numaramı verirmisin bana ulaşsın ben açıklayayım demiştim, protos 700 konusunda ise dediğim gibi o foruma mesaj yazmıyorum ama bu sorunu özelden bana yazarak sorsaydın emin olabilirsinki klesinlikle yardım ederdim abi.

Mesut yazilarimin tamamini siliyorum ve bir anlik heycanla sana hakaret edip uzduysem ozur diliyorum, hakkini helal et. bu diyalogu tamamen kaldirmak adina lutfen oncedende yazdiklarini sil,

cocouklasmayip Adam gibi yazdigin cevap ve onurlu davranisindan dolayi seni tebrik ediyorum, insallah daha iyi gunlerde hep beraber kimimiz bilgimizle kimimiz becerebildigi alanda bacerisi kadar birilerinie yardimci olmak dilegiyle simdilik hoscakal

Olay tatlıya bağlanıp, yanlış anlaşılmalar çözüme kavuştuğuna göre gereksiz tüm mesajlar Yönetim tarafından silinmiştir.

Zevk için yaptığımız hobimizde hep beraber daha büyük keyif almamız dileğiyle :saygilar:

emin keles' Alıntı:
Mesut yazilarimin tamamini siliyorum ve bir anlik heycanla sana hakaret edip uzduysem ozur diliyorum, hakkini helal et. bu diyalogu tamamen kaldirmak adina lutfen oncedende yazdiklarini sil,

cocouklasmayip Adam gibi yazdigin cevap ve onurlu davranisindan dolayi seni tebrik ediyorum, insallah daha iyi gunlerde hep beraber kimimiz bilgimizle kimimiz becerebildigi alanda bacerisi kadar birilerinie yardimci olmak dilegiyle simdilik hoscakal

Helal olsun abi, sende benim kusuruma bakma :)

Ynt: Yeni kusum align t-rex 600e flb pro

Mesut beyi arkadaşlarıma sorduğumda. Şöyle bir anlatım yaptılar. Uçuş alanında senin helikopterini tamir etmek için gerekirse akşama kadar uğraşır, Kendisi uçmaz. İçi temiz bir insandır. Bana yetti arttı.

Emin abi tek kelime ile ifade etmek gerekirse söz verdimi hertürlü yerine getirir.

Her iki insan da çok değerli bizim için.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Mesut beyi arkadaşlarıma sorduğumda. Şöyle bir anlatım yaptılar. Uçuş alanında senin helikopterini tamir etmek için gerekirse akşama kadar uğraşır, Kendisi uçmaz. İçi temiz bir insandır. Bana yetti arttı.

Emin abi tek kelime ile ifade etmek gerekirse söz verdimi hertürlü yerine getirir.

Her iki insan da çok değerli bizim için.

Erhan noktayı koymuşsun. :thumbup:

Evet Emin beyi HT den sadece forumdan tanırım yazışmışlığımız çoktur.Paylaşımı seven bir arkadaşımızdır.

Mesut'a gelince kendisini bu hobiye ve hobiyi sevenlere adamış ,gecesini gündüzüne katarak kendi işini 2.plana alarak dostları için herşeyi yapan müstesna bir kardeşimizdir.

emin keles' Alıntı:

Emin avatar bekliyoruz bir an önce hallet %p

sadece brawooo :halay: :yuppi: :lollol: Emin abiyle bu yaz kızının düğününde tanıştım gerçekten kaliteli ve disiplinli bir insan trabzon rc hobi gurubunun demirbaşı sevdiğimiz bir abimizdir her nekadar özbekistanda olsada biz sanki hep yanımızdaymış gibi hissettiriyor en azından ben öyle hissediyorum iyiki tanımışım ve bana goblin 700 ü almama sebeptir yoksa ben tek cesaret edemezdim. mesut bey sürekli forumda göz önünde bir arkadaşımız onunda değerli bir insan olduğu tartışımaz erhan kardeşimi yeni tanıdım fakat benden hicbir yardımını esirgemedi sağolsun yani diyeceğim şudurki bu ortamda tanıdığım insanlar gerçekten kaliteli iyi yürekli benim gördüğum ve yaşadığım bu en yakın örnek kumandamın switch kırıldı forum birden yardım için bircok msj aldim üstelik hiçbir karşılık beklemeden hepiniz cansınız :saygilar:

Trabzon 600 n ilk ucusu :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Evet mehmet abi trabzonda aldigimda alan turu yapiyordum motor cok yavas donuyor gibi geliyordu bana ama gucsuz bi donusu vardi motor aldik oda ayni oldu anlamadim normalimi bu deilmi cozemedim invert e gecerken bosa cikti oneway otorotasyonla indirdim az hasarla duzelttim heliyi demekki tiktok denesem dereden bahceden mil rotor toplicaz ailecek :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol