Yeni Helikopterim Align Trex 450 Sport
Oncelikle gecmis olsun Sertac. Kirim ne yazik ki bu hobinin kacinilmaz bir tarafi. Bir sekilde kirim illaki oluyor.
Onemli olan kirim sirasinda bize ve etrafa bir sey olmamasi. Bu Nedenle ucus yaptigimiz yerin sakin ve Insan olmayan yerler olmasi Cok onemli, ozellikle acemilik donemimde. Anladigim kadari ile Biraz tehlike bir durum olmus, Tekrar gecmis olsun.
Diger onemli bir hususta kirimdan gerekli derslerin cikarilmasi. Mesela asiri guven, eksik sim calismasi... ve en onemlisi yeni hareketlerin ust uste denenmesi. Ornegin senin olayda Nose-in yani burun bizde pozisyon ilk baslarda en zor konumlardan birisidir. Bolca sim calislip yonler oturmadam yapilmasini pek tavsiye etmeyiz.
Bundan Sonra daha yavas ve sindire sindire ucmani, emin olmadan yeni hareket denememeni tavsiye ederim.
Diger taraftan kirim sonrasi tamirde Mutlaka ogrenilmesi gereken bir husus. Simdi 450 sport manual Internet indirerek resimlere bakarak adim adim tamir etmeyi ogrenmen gerekiyor ki forundugu kadar zor bir sey degil. Adim adim yaparsan bence rahatlikla cozumleyebilirsin.
Tekrar gecmis olsun ve kolay gelsin