Valla yasalini falan bilemiyorum, butun tarihler konuda mevcut. Pillerin ilk ulkeye giris tarihi 7 mart. Ama zaten gumrukte yasalarin keyfiyete tabi oldugunu Erkan abinin yazisindan anlamis bulunuyoruz.
Pilleri neden kabul etmedigini bilemiyorum. Raj denen .... ‘in okudugunu anlayamiyor oldugunu daha onceden soylemistim. Bu arada ingilizce seviyemin oldukca iyi oldugunu belirteyim, yani ben derdimi anlatabildigimden eminim.
Tum sureci ayrintilariyla anlattim daha once. Pillere sadece bugun degil, her zaman ihtiyacim oldugunu, kendisinden baska da alacak pek bir yer olmadigini, pilleri gumrugun ulkeye sokmadigini, geri dondukleri zaman ayni 4 pili yeniden siparis edecegimi, geri donus durumundan kaynakli bir masrafa girerse, odemis oldugum paradan dusebilecegini...
Bugun agir bir mail yazdim Raj isimli ....’a. Cevap olarak bana bunlardan haberi olmadigini, ama sonuc olarak vergi varsa vermem gerektigini, bunun onun sorunu olmadigini yazmis. ? Saka gibi! Ben de ona cevaben yalanci ....’ün teki oldugunu, birseyi okurken oturma organini degil, beyin ve gozlerini koordineli olarak kullanmasi gerektigini, ayrica parami saglikli gunlerinde harcayamamasi dileklerimi ilettim.