Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,084 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 26 Haz 2019 #16 Bence de çok güzel. Açı 1-2 derece sağa ve aşağı ise tamamdır. Tepkiler: Erdoğan Ekşioğlu
Erdoğan Ekşioğlu Tecrübeli Uye Katılım 4 May 2019 Mesajlar 989 Tepkime puanı 1,569 Yaş 58 Konum adana İlgi Alanı Uçak 26 Haz 2019 #17 Selçuk Erdoğmuş' Alıntı: Çok güzel olmuş ☺? Keyifli ve kırımsız uçuşlar dilerim? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Selçuk bey? Tepkiler: Selçuk Erdoğmuş
Selçuk Erdoğmuş' Alıntı: Çok güzel olmuş ☺? Keyifli ve kırımsız uçuşlar dilerim? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Selçuk bey?
Erdoğan Ekşioğlu Tecrübeli Uye Katılım 4 May 2019 Mesajlar 989 Tepkime puanı 1,569 Yaş 58 Konum adana İlgi Alanı Uçak 26 Haz 2019 #18 Sumer Yamaner' Alıntı: Bence de çok güzel. Açı 1-2 derece sağa ve aşağı ise tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekküt ederiim Sumer bey.Dediğiniz gibi biraz aşağı ve sağa.Sağolun iyiki varsınız
Sumer Yamaner' Alıntı: Bence de çok güzel. Açı 1-2 derece sağa ve aşağı ise tamamdır. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekküt ederiim Sumer bey.Dediğiniz gibi biraz aşağı ve sağa.Sağolun iyiki varsınız
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 26 Haz 2019 #19 Erdoğan bey, çok güzel olmuş. Görünüşe göre uçmaması için bir sebep görünmüyor. Elinize sağlık! Tepkiler: Erdoğan Ekşioğlu
Erdoğan Ekşioğlu Tecrübeli Uye Katılım 4 May 2019 Mesajlar 989 Tepkime puanı 1,569 Yaş 58 Konum adana İlgi Alanı Uçak 26 Haz 2019 #20 Ömer Erkan' Alıntı: Erdoğan bey, çok güzel olmuş. Görünüşe göre uçmaması için bir sebep görünmüyor. Elinize sağlık! Genişletmek için tıkla ... Ömer bey çok teşekkür ediyorum
Ömer Erkan' Alıntı: Erdoğan bey, çok güzel olmuş. Görünüşe göre uçmaması için bir sebep görünmüyor. Elinize sağlık! Genişletmek için tıkla ... Ömer bey çok teşekkür ediyorum
Ayhan T@N Yeni Uye Katılım 11 Kas 2015 Mesajlar 46 Tepkime puanı 12 Yaş 54 17 Ağu 2019 #21 Erdoğan' Alıntı: ömer bey buyrun bu yak 54 eğer yanlışsa yarın ozalitciye gitmeyeyim.Doğru ise bunu ozalitcide büyüteyim.Şimdiden bilgileriniz için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ofiste A0 yazıcı var A0 boyutunda ama ölçek ne yapıyoruz modelin orjinal ölçüleri nedir
Erdoğan' Alıntı: ömer bey buyrun bu yak 54 eğer yanlışsa yarın ozalitciye gitmeyeyim.Doğru ise bunu ozalitcide büyüteyim.Şimdiden bilgileriniz için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ofiste A0 yazıcı var A0 boyutunda ama ölçek ne yapıyoruz modelin orjinal ölçüleri nedir
Erdoğan Ekşioğlu Tecrübeli Uye Katılım 4 May 2019 Mesajlar 989 Tepkime puanı 1,569 Yaş 58 Konum adana İlgi Alanı Uçak 17 Ağu 2019 #22 Ayhan T@N' Alıntı: Merhaba ofiste A0 yazıcı var A0 boyutunda ama ölçek ne yapıyoruz modelin orjinal ölçüleri nedir Genişletmek için tıkla ... Ayhan bey ozalitçide büyttüm ben.Boy 105 rudder dahil,kanat açıklığı 94 cm
Ayhan T@N' Alıntı: Merhaba ofiste A0 yazıcı var A0 boyutunda ama ölçek ne yapıyoruz modelin orjinal ölçüleri nedir Genişletmek için tıkla ... Ayhan bey ozalitçide büyttüm ben.Boy 105 rudder dahil,kanat açıklığı 94 cm