XLpower Protos 380 Evo Kış Projesi

Hemen yanı başımda CNC ustalarının kıralı @Ahmet ATICI varken yeni helikopterime ufak ama etkili bir dokunuş yapmak istedim. Üzerinde hazır gelen linkleri daha kullanışlı olan çift yönlü ayarlanabilir linklerle değiştirmek güzel olacaktı. Ahmet abiyi her gördüğümde bıkmadan darladım, elimle semaverde çay demleyip 7-8 bardak çay içirirken sigarasını da eksik etmedim ve sonuç imalata ikna ettim:lollol:

Ahmet abinin zorla ikna edildikten sonraki halini gösteren temsili resim

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bunlarda imalat sonrası resimler (Birinci resimde orijinal link ve imal ettiğimiz link beraberler)

@Ahmet ATICI abiye selamlar :saygilar:Ne yapacaksın abi işte kaç kişi kaldık şu alemde, idare edeceksin mecburen :lol: :lol:

Boeing kanadı yapmak için kullanılan CNC makinasıyla kolay döndüreyıbıl servo linki istiyor adamlar. Bedava yapmamışın iyi ki, duble çay yerinde olmuş. :lollol:

Son düzenleme:
Mesut abi, Ahmet abi ellerinize sağlık ama bu linkleri bir kere ayarlıyorsun bir daha kırıma kadar çok kurcalamıyorsun. Benim gözümde nice to have :) Olursa güzel oluyor, kolaylık, olmazsa çok takılmıyorum. Kırımda genelde bu linklerden bir veya birkaçı gidiyor zaten, umarım yapmışken yedekli çalışmışsınızdır :)

Mesut abi, Ahmet abi ellerinize sağlık ama bu linkleri bir kere ayarlıyorsun bir daha kırıma kadar çok kurcalamıyorsun. Benim gözümde nice to have :) Olursa güzel oluyor, kolaylık, olmazsa çok takılmıyorum. Kırımda genelde bu linklerden bir veya birkaçı gidiyor zaten, umarım yapmışken yedekli çalışmışsınızdır :)
Rasim maksat muhabbet olsun😂 ama ben işçiliği beğendim yedek pek yapmadik ama usta yerinde duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Bugün itibariyle kablolama işleminide bitirerek kurulumu tamamlamış bulunmaktayım. havaların düzeldiği bir vakit maiden videosu da gelir diye düşünüyorum:)

Bir Protos kullanıcısı olarak çok beğendim abi :) Harika görünüyor...