Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım baya olmuş, bugün bir uçuş yaptım ve gayet memnun kaldım. Ama biraz boğuluyor model. Onuda çözünce tam bir 3d makinası olacak. Şuan invert ve half-plip yapabiliyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Baktım baya olmuş, bugün bir uçuş yaptım ve gayet memnun kaldım. Ama biraz boğuluyor model. Onuda çözünce tam bir 3d makinası olacak. Şuan invert ve half-plip yapabiliyor.
Modeli düşünürsek gayet başarılı bir uçuş olmuş Taha Sadece sanki piller ömür olarak bitmiş gibi geldi bana. Taze piller ile model 1 tık daha canlı uçabilir diye düşünüyorum
Modeli düşünürsek gayet başarılı bir uçuş olmuş Taha Sadece sanki piller ömür olarak bitmiş gibi geldi bana. Taze piller ile model 1 tık daha canlı uçabilir diye düşünüyorum
Abi pili alalı daha 2-3 hafta oluyor. Onu araştırdım biraz. Modele hv pil takmak daha iyi verim veriyormuş. Hatta 2s kadar güçlü yapıyor.
Bendeki pil 25c hv piller ise 75c fark bundan kaynaklıymış abi.