Ynt: Ynt: Ynt: WLtoys V922 : Kullanıcı Yorumları / Tavsiyeleri / Önerileri / Bulguları
genel olarak v922 yi beğendim .v 911 de beğendim. ben lama v4 dü beğendim. trex 450 yi de
ya ben pervaneli herşeyi beğeniyorum sanırım.kötü diyemem bütününü düşündüğümde...
heli de çok deneğimim olmadığı ve v911 in canopy kalitesi çok hoşuma gittiği için böyle bir karşılaştırma yaptım.çarpmaları düşünerek bu şekilde yapılmış olabilir mantıklıda.bu inceliğin artı yönü de vardır tabiki.mesela canopyde hoşuma giden iç aksamdan gelen yeşil ışığın canopy de süper bi görsellik sunuyor.ses olarak da dediğiniz doğru v911 den sesi az çıkıyor.Mehmet Kucuksari' Alıntı:Barıs Bey,barış altun' Alıntı:v922 1 günlük kullanım sonucunda genel anlamda beğendim tabiki benim beklentlerime göre eksik yönleri yok değil.Mesela canopy si v911 e göre çok ince takıp çıkarırken bile buruşacak gibi.
sonra şu servolardan gelen tiz sesi.dışlarda belki sorun olmaz ama evde bi süre çınlama olayı yaratıyor bende
Bana göre artıları............
Yorum ve değerlendirmeleriniz için teşekkürler. İlk mesaja link olarak ilave ettim. Sadece sizin beklentileriniz ile ilgili 1-2 küçük yorumum olacam müsadenizle
1- Canopy inceliği sadece siz değil çoğu arkadaşın hoşuna gitmeyen bir durum. Fakat bence gayet başarılı. Inanın o elde buruşacak diye düşündüğünüz şey o kadar hafif olmasına rağmen o kadar dayanıklı ki, çarpmalarda kolay kaolay bir şey olmuyor. Sadece pil çıkmaları sırasında alt tarafta küçük kırılma olabiliyor. Onu da şeffaf bantla yapıştırdığınız problem olmuyor.
2- Servolar değişiniz gibi özellikle uçuş öncesi V911 göre fazla ses çıkarıyor. Bunu da nedeni Fırçalı Lineer servo kullanılmasından kaynaklı. Fakat ben uçuş sırasında pallerin sesinden servo sesini duymuyorum. Ayrıca belki dikkat etmişsinizdir, V922 uçarken çıkardığı toplam ses, bana göre V911 çok çok daha az. En azından bana öyle geldi, zira epeydir V911 uçurmuyorum
genel olarak v922 yi beğendim .v 911 de beğendim. ben lama v4 dü beğendim. trex 450 yi de
ya ben pervaneli herşeyi beğeniyorum sanırım.kötü diyemem bütününü düşündüğümde...