Berkay Eğmür
Tecrübeli Uye
Ynt: Ynt: WLtoys V922 3D 6 Kanal Heli : Kutu İçerik - Kumanda Inceleme -
Çok sağol abi . Sana çok teşekkür ederim v922 senin sayende almaya karar verdim ve çok memnunum sorularıma sıkılmadan cevap verdin çok teşekkür ederim . Sime durmak yok devam halledebilirsem v922 kumandasıyla çalışıcam sticklere daha hakim olurum hem . Bu arada şimdiden bir çok hasar var paller ezildi çatladı , canopynin altı iniş takımının fırlaması yüzünden kesildi , ufak odada uçurma mecburiyetinde kaldım düştüm karbon çubuk birleşme yerinden 2 ye ayrıldı fakat birleştirdim soktum yerine hiçbir sorun yok bu kadar şeye rağmen hiç bir değişiklik uçusunda . Tail-in hoverı baya baya geliştirdim daha 6 pil uçurdum hava da ip gibi duruyor En çok zorlandığım şey pili çıkarıp takmak Bir de iniş takımının fırlamısından gına geldi sizdede oluyor mu böyle bir şey ?Mehmet Kucuksari' Alıntı:Hadi gozun aydin Berkay
Yazdiklarindan anladigim kadari ile ne soyledikse dogru çıkmış su ana kadar o kadar videonun bir nevi ozetini yapmissin.
Artik bundan sonra sansini fazla zorlamadan Simulator derslerine devam. Sonra surasi kirildi, surasi bozuldu deyip, yardim isteme sana yok
Çok teşekkür ederim . Siz benden daha şanslısınız sanırım spor salonunda uçuyorsunuz bizim buralarda yok spor salonu felan ya da ben bilmiyorum bende evin salonunda uçuruyorum mecburen alan ufak olunca kaza da kaçınılmaz oluyor ama yapacak bir şey yok tek şey alışmak kendimi geliştirmek . Bende 1-2 güne yedek sipariş geçmeye düşünüyorum parçalanmadan gelsin yedekler beklemeyim hevesim yarıda kalmasın Mehmet abi olmasa ben hala v911 tamir ediyordumiskender' Alıntı:tebrikler berkay
benzer konumdayız. yedek parçalarım yolda. dilediğin zaman paylaşabilirim.
senden ricam, sorunlarını forumda paylaş. ben de bilgileneyim.
gün geçtikçe daha iyi uçuruyorum, daha iyi tamir ediyorum, daha keyif alıyorum.
tabi ki başta mehmet bey ve komuk forumu sayesinde