Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 16 May 2017 #16 Sümer Yamaner' Alıntı: Yaa yapmayın. Viril sadece olasılıklardan biri... Genişletmek için tıkla ... Sümer abim çok iyi biliyoruz, maksat biraz takılmak işte. Yalnız birşey söyleyeyim ki bende ciddi ciddi viril olabileceğini düşünüyorum bu arada.
Sümer Yamaner' Alıntı: Yaa yapmayın. Viril sadece olasılıklardan biri... Genişletmek için tıkla ... Sümer abim çok iyi biliyoruz, maksat biraz takılmak işte. Yalnız birşey söyleyeyim ki bende ciddi ciddi viril olabileceğini düşünüyorum bu arada.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 May 2017 #17 Wing Dragon 500 Neden Dustu ? WingDragon çok iyi bir başlangıç uçağı ama güç kesildiğinde pek süzülmüyor. Ayrıca viril çıkış karakterinin çok da dostça olduğunu sanmıyorum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wing Dragon 500 Neden Dustu ? WingDragon çok iyi bir başlangıç uçağı ama güç kesildiğinde pek süzülmüyor. Ayrıca viril çıkış karakterinin çok da dostça olduğunu sanmıyorum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi