Hakan Ülgenalp
RcFanatik
[Video]: ZAGİYE İNİŞ TAKIMI FENA OLMADI
Yani demem odur ki kardeşim , maksat ne tenkit ne uyarı , sadece heyecanını çok iyi anladığımızı , takıldığın bir konu hakkında başlık açarken , ilgili konu başlığı altında açmanı rica ediyoruz.Hatta foruma girdiğinden beri yaptığın aktivite aksine bizi memnun etmektedir kardeşim.
Yanlış demek biraz abartı olur Muhammed , minik bir gözden kaçırma hatası diyelim.Forumu okuyorsan , tüm bilgiler gerekli olan yerinde, ilgili olduğu konu dizininde ve özenli bir şekilde indekslenmeye çalışılmıştır.Bu düzeni korumak istememizdeki sebep , ilgilendiğin bir konuyu okurken ,arada bilgi kirliliğine sebep olabilecek , dikkati dağıtabilecek ,alakasız konulardan kaçınmamız yüzündendir.Yoksa gerek sohbet , muhabbet gerek laylaylom yapmak istediğimizde de bunlarla ilgili bölümlerimiz de mevcuttur..Başlık açarken dikkat ederiz , konu başlığı mutlaka o konu ile ilgili ipucu vermelidir.(dikkat!,çok önemli, Eyvah napcam şimdi,Acil!hemen yardım, biri bana yardım etsin !, vs.vs.) gibi örnekleri çoğaltılabilen , konuyla ilgili en ufak bir ipucu vermeyen , aksine okuyanları gereksiz bir endişe ve telaşa sürükleyip , okuyunca da haaa bu muymuş derdi diye hayıflandıran konu başlıkları sadece bizim değil , malesef tüm forumların bir sorunudur.Bu forum kültürümüzün yaygınlığı ile ve ne kadar bildiğimiz ile alakalı bir durumdur malesef ama bu da ayrı bir konu tabi ki...Muhammed Ali DEGE' Alıntı:uyarılarınızı dikkate alıyorum abi,fakat o konuda ne yanlıştı onu anlamadım ?
Yani demem odur ki kardeşim , maksat ne tenkit ne uyarı , sadece heyecanını çok iyi anladığımızı , takıldığın bir konu hakkında başlık açarken , ilgili konu başlığı altında açmanı rica ediyoruz.Hatta foruma girdiğinden beri yaptığın aktivite aksine bizi memnun etmektedir kardeşim.