[Video]: Yuvacık Buluşması - 12.01.14

Arkadaşlar, sağlam adımlar ve güven ile ilerleme, biraz da cesaret ve sonuç... :bravo: Mordo bey'e ise imreniyorum doğrusu! Bir yılda nereden nereye...:bravo:

Oh maşallah , buldunuz güzel hava , simülasyon gibi saha , uçun bakalım uçun , şaka maka Mehmedim senin olay artık bitmiş.Mordo abi de pilot olmuş bile.
Çok güzel görüntülerdi.Teşekkür ederim...... :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Teşekkürler Türker'im sayende kardeşim :thumbup:

Mordo Ortasi' Alıntı:
Türker,daha yolu başındayız,pilotajımız biraz ilerledi ise senin sayendedir teşekkür ederim.

Abilerim benim sizlerin pilotajına bir katkım olduysa bile en fazla birkaç ay süre için olmuştur. Bu seviyelere kendiniz ulaştınız, ben izleyip keyif aldım sadece. :thumbup:

İnşallah bundan sonra hep birlikte güle oynaya ilerleticez pilotajlarımızı. :saygilar:

Ooooo bir dolu uçuş bir dolu video.elinize saglık keyifle izliyorum abiler,yazdan kalma günde harika buluşma olmuş.

Uçuş videolarını yeni görüyorum. Çok güzel uçuşlar olmuş :thumbup: Mehmet ve Mordo abilerimizi tebrik ederim. Çalışmalar güzel gidiyor maşallah :)

Ayırca hava ve saha mükemmel. Tshirt ile uçuyorsunuz :lol: :lol: Ben geçenlerde bir uçuş sonrası ellerimi 5-6 dk hissedemedim :D

Omer Erkan' Alıntı:
Arkadaşlar, sağlam adımlar ve güven ile ilerleme, biraz da cesaret ve sonuç... :bravo: Mordo bey'e ise imreniyorum doğrusu! Bir yılda nereden nereye...:bravo:
Benimki biraz fazla sağlam oluyor ama neyse artık geç olsun da güç olmasın, değil mi abi :laugh:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Oh maşallah , buldunuz güzel hava , simülasyon gibi saha , uçun bakalım uçun , şaka maka Mehmedim senin olay artık bitmiş.Mordo abi de pilot olmuş bile.
Çok güzel görüntülerdi.Teşekkür ederim...... :saygilar:
Sağolasın Hakan'ım da olay henüz bitmedi, büyük ihtimal yeni başlıyor :D

Mehmet Karakaya' Alıntı:
Ooooo bir dolu uçuş bir dolu video.elinize saglık keyifle izliyorum abiler,yazdan kalma günde harika buluşma olmuş.
Teşekkürler Mehmet. Hasta yatağında küçük de olsa bir keyif verebildik ise ne mutlu bize :) Inşallah çabuk sahalara dönersin de, senin o alıştığımız ve zevk alarak izlediğimiz uçuşlarından fazla mahrum kalmamış oluruz ;)

Arda Erkan' Alıntı:
Uçuş videolarını yeni görüyorum. Çok güzel uçuşlar olmuş :thumbup: Mehmet ve Mordo abilerimizi tebrik ederim. Çalışmalar güzel gidiyor maşallah :)

Ayırca hava ve saha mükemmel. Tshirt ile uçuyorsunuz :lol: :lol: Ben geçenlerde bir uçuş sonrası ellerimi 5-6 dk hissedemedim :D
Arda çok şükür buraları Ankara gibi değil, o anlamda gerçekten çok sanslısız. Beğendiğine sevindik %p Bu arada sen de nitro sesini çok fazla özletme bize ;)

Uçuşlar cok iyi :) merak ettiğim cemil abinin v922 si kırımdan sonra ne durumda :rolleyes:

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Uçuşlar cok iyi :) merak ettiğim cemil abinin v922 si kırımdan sonra ne durumda :rolleyes:
Yanlış hatırlamıyorsam sadece main shaft kırılmıştı ;)

Anladım abi :) Umarım bende birgün buluşamlara gelebilirim