[Video]: Yuvacık Buluşması - 12.01.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Resimleri ve uçuş detaylarını aşağıdaki konuda dün paylaştığımız buluşmamıza ait videolara geldi sıra :thumbup:

Kısa özetlerle beraber buyrun, keyifli seyirler ;)

Öncelikle Derleme ve Özet videolardan başlayalım :

- Bu benim 500 DFC ile 2.uçuşumun kısa versiyonu. Modelin yeni olması ve uzuuun bir aradan sonra yeni bir hareketler (HALF PIRO ve azıcık TIC TOC) deniyor olmam nedeniyle adrenalin ve dolayısıyla el titremesi hat sabada :laugh:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

- Bu ise Mordo abimizin güne ait tüm videolardan hazırladığımız derleme. Maşallah Mordo abimiz çok kısa sürede çok güzel bir yol aldı. Half Piro denemesi, net TIC TOC lar, Invert Hover ve looplar... daha ne olsun :thumbup:

- Geçen hafta paylaştığımız mCPx BL ile yaptığım ucuşu biraz daha süsleyeyim dedim. Şöyle invert tırmanız sırasında kuyruk etrafında dönüş ile :) Aslında yapıyorum ama kamera heyecanı ve üstüne birazcık güven eklenince, bakalım video sonunda neler olmuş :lol: :lol:
Hasar olarak sadece iniş takımın ana gövdeye girdiği 1 tırnak kırıldı :) Düşünün modelin sağlamlığını %p :D

- Mordo abimiz yeni ufaklığı mCPx BL ısınıyor. Isınıyor dediğime bakmayın :laugh: maşallah 2.pilde taklalar üst üste geldi maşallah :D

- "Uçan Balık" lakaplı Cemil arkadaşımızın kısa ziyareti sırasında bizlere V922 ile yaptığı gösteriden kısa bir kesit %p

Bunlarda yukarıda paylaştığımız KISA / DERLEME uçuş videoların ham halleri ;)

Trex 500 DFC - Mkucuksari - 12.01.14

Trex 550 DFC - Mordo Ortasi- Ucus 04-12.01.14

Trex 550 DFC - Mordo Ortasi- Ucus 03-12.01.14

Trex 550 DFC - Mordo Ortasi- Ucus 02-12.01.14

Trex 550 DFC - Mordo Ortasi- Ucus 01-12.01.14

uçuşların dibine vurmuşsunuz yine abi tebrik ederim keyifle izledim. :bravo: :thumbup: %p :saygilar:

güzel uçuş olmuş gerçekden,, Mehmet Abi, mcpx için narin demiştim ama geri alıyorum benim kinde de tık yoktu maşallah :)

uğur ilhan' Alıntı:
uçuşların dibine vurmuşsunuz yine abi tebrik ederim keyifle izledim. :bravo: :thumbup: %p :saygilar:

Uğur bizim videoları ne zaman atıcan? İzmir ekibi olarak boş durmadık bizde:)

Mehmet abi elin ayağın titresede sonunda 500 le denemişsin hareketleri :bravo: bence korkunu yendiğin anda pilotaj epey ilerleyecek abi ;)

Mordo abide ilerletmiş uçuşları tebrikler :)

kadir kocaman' Alıntı:
Uğur bizim videoları ne zaman atıcan? İzmir ekibi olarak boş durmadık bizde:)
kadir videolar youtube attım şimdi sadece foruma eklemek kaldı.

uğur ilhan' Alıntı:
kadir videolar youtube attım şimdi sadece foruma eklemek kaldı.

baktım videolara youtube dan da mcpx in uçuşlarını atmadınmı?

uğur ilhan' Alıntı:
Teşekkürler Uğur :) Arada başta çayımız olmak üzere yiyecek içecek ve muhabbetlerimizi de ihmal etmedik ama :D

kadir kocaman' Alıntı:
güzel uçuş olmuş gerçekden,, Mehmet Abi, mcpx için narin demiştim ama geri alıyorum benim kinde de tık yoktu maşallah :)
Mahçup olmadığımıza sevindik doğrusu :thumbup: Benim düşük yukarda zaten. O hızla nasıl yere çakıldığı belli. Daha ne olsun %p

Mesut AKIN' Alıntı:
Mehmet abi elin ayağın titresede sonunda 500 le denemişsin hareketleri :bravo: bence korkunu yendiğin anda pilotaj epey ilerleyecek abi ;)

Kesinlikle üstad. "Korku" bu hobinin baş düşmeni. Kendimden biliyorum çünkü, 1 yıldan fazladır aynı yerdeyim :laugh: İkincisi de "Cahil Cesareti" :D

İnşallah bundan sonra daha güzel olacak. Gerçi biz korkumuzu yenmek için teknik destek alıyoruz ama. Çok şükür dün kullanmaya gerek bile kalmadı ;) Artık bolca sim çalışıp hareketleri iyice oturmak ve yenilerini ilave etmek kaldı.

Mordo abimiz tek kelime ile harika :thumbup: 1 yıl içerisinde geldiği nokta, gerçekten örnek gösterilecek bir durum %p

Pilotajlar depara kalktı resmen. Mehmet abi ve Mordo abiye tebrikler. :bravo:

Bu güzel paylaşım için de ayrıca teşekkürler. :thumbup: Ben uçamadım bu hafta ama foto ve videolarla uçmuş kadar oldum. :D

Mehmet bey müthiş videolar size ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :saygilar: :bravo:

Mordo Bey'in ilk hover denemelrerini hatırlıyorum da maşallah çok ilerlemiş.
Bu ufaklığın da pal sesleri fenaymış.

Mesut AKIN' Alıntı:

Mesut seni de özledik...

Türker Akgün' Alıntı:
Teşekkürler Türker'im sayende kardeşim :thumbup:

ismail şencan' Alıntı:
Mehmet bey müthiş videolar size ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. :saygilar: :bravo:
Sağolasın Ismail Bey, beğenmenize sevindim %p

Cahit Kaş' Alıntı:
Mordo Bey'in ilk hover denemelrerini hatırlıyorum da maşallah çok ilerlemiş.
Bu ufaklığın da pal sesleri fenaymış.
Aynen Cahit Bey, nazar değmesin maşallah Mordo abimiz harika :thumbup: Ufaklık ve pal sesi de müthiş. İlerleyen zamanlarda inşallah size de alırız bir tane :)

Türker Akgün' Alıntı:

Bu güzel paylaşım için de ayrıca teşekkürler. :thumbup: Ben uçamadım bu hafta ama foto ve videolarla uçmuş kadar oldum. :D
Türker,daha yolu başındayız,pilotajımız biraz ilerledi ise senin sayendedir teşekkür ederim.