arda Kıdemli Uye Katılım 15 May 2013 Mesajlar 2,144 Tepkime puanı 2 Yaş 36 26 Haz 2016 #16 [Video]: Trex 700N DFC // ERHAN YILMAZ // 25.06.2016 Erhan eline sağlık. Nitro candır
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Haz 2016 #17 Bu arada sormayı unuttum. Bu saha neresi Erhan ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 26 Haz 2016 #18 Şafak ALTINTAŞ' Alıntı: Yeni izleme fırsatım oldu. Elinize kolunuza sağlık Nitro nun sesi ve dumanı yeter ! Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Nitro herzaman başkadır. ahmet atıcı' Alıntı: Eline sağlık Erhan kırımsız uçuşlar. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol... Arda Erkan' Alıntı: Erhan eline sağlık. Nitro candır Genişletmek için tıkla ... Kokusu yeter . Teşekkürler. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bu arada sormayı unuttum. Bu saha neresi Erhan ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi burası THK pisti. Ama son günlerini yaşıyor . Yakın bir yere stadyum yapıldığı için,, her tarafa yeni binalar yapılıyor. Bakalım hayırlısı. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şafak ALTINTAŞ' Alıntı: Yeni izleme fırsatım oldu. Elinize kolunuza sağlık Nitro nun sesi ve dumanı yeter ! Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Nitro herzaman başkadır. ahmet atıcı' Alıntı: Eline sağlık Erhan kırımsız uçuşlar. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol... Arda Erkan' Alıntı: Erhan eline sağlık. Nitro candır Genişletmek için tıkla ... Kokusu yeter . Teşekkürler. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bu arada sormayı unuttum. Bu saha neresi Erhan ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi burası THK pisti. Ama son günlerini yaşıyor . Yakın bir yere stadyum yapıldığı için,, her tarafa yeni binalar yapılıyor. Bakalım hayırlısı. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatih cebir Tecrübeli Uye Katılım 22 Haz 2013 Mesajlar 1,451 Tepkime puanı 1,949 Yaş 43 İlgi Alanı Heli 27 Haz 2016 #19 [Video]: Trex 700N DFC // ERHAN YILMAZ // 25.06.2016 Tebrikler erhan güzel uçuş olmuş zevkle izledim
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,799 Tepkime puanı 15,456 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Haz 2016 #20 [Video]: Trex 700N DFC // ERHAN YILMAZ // 25.06.2016 Eline sağlık Erhan. Bu sıcaklarda bu performans Motor belli ki kendine gelmiş. O nitronun havada çizdiği beyaz çizgiyi çok seviyorum bende. Paylaşım için teşekkürler.
[Video]: Trex 700N DFC // ERHAN YILMAZ // 25.06.2016 Eline sağlık Erhan. Bu sıcaklarda bu performans Motor belli ki kendine gelmiş. O nitronun havada çizdiği beyaz çizgiyi çok seviyorum bende. Paylaşım için teşekkürler.
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 27 Haz 2016 #21 fatih cebir' Alıntı: Tebrikler erhan güzel uçuş olmuş zevkle izledim Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu bana . Teşekkürler. Türker Akgün' Alıntı: Eline sağlık Erhan. Bu sıcaklarda bu performans [emoji106] Motor belli ki kendine gelmiş. O nitronun havada çizdiği beyaz çizgiyi çok seviyorum bende. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Türker abi ne yalan söliim en cok senin yorumunu bekliyordum. Motor da bi takım değişikliklere gidince mükemmel oldu. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatih cebir' Alıntı: Tebrikler erhan güzel uçuş olmuş zevkle izledim Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu bana . Teşekkürler. Türker Akgün' Alıntı: Eline sağlık Erhan. Bu sıcaklarda bu performans [emoji106] Motor belli ki kendine gelmiş. O nitronun havada çizdiği beyaz çizgiyi çok seviyorum bende. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Türker abi ne yalan söliim en cok senin yorumunu bekliyordum. Motor da bi takım değişikliklere gidince mükemmel oldu. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi