[Video]: trex 450 son gaz havalanmıyor
Kuyruk şaft demişsiniz, paller doğru yönde dönüyordur, o zaman gyro yönü ters. Gyroyu reverse edin. Kumandadan rudder reverse değil, gyro üzerinden gyroyu reverse.
Şimdi yukarıda da anlatılmaya çalışılan şeyi bu örnek üzerinden daha uygun gösterebiliriz. 911 ve o tayfayla ilgili öğrendiğiniz herşeyi unutun.. Bakın yetersiz demiyorum, yanlış diyorum. 6 kanal bir heli için 4 kanalda öğrendiğiniz alışkanlıkları unutun gitsin. Acele etmeden okuyup araştırarak temel şeyleri öğrenmeniz lazım. Mesela pallerin takılış yönü, açı alma yönü, kuyruğun dönüş yönü vs, bu derece temel şeyler soru cevapla bir olur, iki olur, üç olur, ama dördüncüde kimsenin canı cevap vermek istemez.. Bu derece temel bilgiler zaten forumun yeni başlayanlar bölümünde ayrıntılı olarak var. Emek harcanılıp saatlerce video çekilmiş, düzenlemesi yapılmış, ama izlenilmemiş anlaşılan. Kuyruk servosunun model hareketine cevabını daha model masadayken kontrol etmeniz lazımdı mesela, ve her uçuştan önce de tekrar tekrar kontrol edilmesi lazım. Kontrolü de basit, mesela sizin kullandığınız modelde, eğer ki "flip-grip mod" yapılmamışsa, kuyruğu yandan kendinize göre çektiğinizde, slider'in ters tarafa gitmesi gerekir. ( Bu noktada ben sizin yerinizde olsam hemen "flip-grip mod" nedir diye ararştırırdım.
Özetle, bu şekilde acele ve bilgisizce devam ederseniz, birkaç başarısız denemeden sonra sıkılır ve bu işleri bırakırsınız, yada en iyi ihtimalle, çok ısrarcıysanız, gereksiz yere bir ton para harcarsınız model 450 bile olsa. Heli işinde her vidanın, her açının, her ayarın, her ayrıntının önemi vardır. Bazen bunları okuyarak öğreniriz, bazen kırımdan sonra parasını öderken