Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #31 Alvin ile röportajda chopstick sorusu ilginç olmuştu Çoğumuz için en zorlardan biri fakat onlar için çok doğal bi yemek yeme biçimi
Alvin ile röportajda chopstick sorusu ilginç olmuştu Çoğumuz için en zorlardan biri fakat onlar için çok doğal bi yemek yeme biçimi
arda Kıdemli Uye Katılım 15 May 2013 Mesajlar 2,144 Tepkime puanı 2 Yaş 36 15 Eyl 2015 #32 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer hahahaha Erhann yaa Boom ile Alvin sohbetide çok güzeldi. Emeğinize sağlık,keyifle takip ediyorum.
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer hahahaha Erhann yaa Boom ile Alvin sohbetide çok güzeldi. Emeğinize sağlık,keyifle takip ediyorum.
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,860 Tepkime puanı 15,529 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #33 Fotoğraflar da eklenmiş. Alvin ve Boon'un röportajını izlememiştim, güne gülümseyerek başladım sayenizde. Elinize sağlık.
Fotoğraflar da eklenmiş. Alvin ve Boon'un röportajını izlememiştim, güne gülümseyerek başladım sayenizde. Elinize sağlık.
Tamer Kaymakçı Tecrübeli Uye Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 993 Konum Izmir İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #34 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Erhanı çok iyi yakalamışsınız. Bu fotodan yeni bir marka, ürün ve logo çıkarılır. Benim aklıma şalgam suyu geldi. Erhan Walker Shalgamss. Ergün & Deniz tekrardan teşekkürler. Gerçekten güzeldi röportaj fikri. Sorularda özenle seçilmiş
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Erhanı çok iyi yakalamışsınız. Bu fotodan yeni bir marka, ürün ve logo çıkarılır. Benim aklıma şalgam suyu geldi. Erhan Walker Shalgamss. Ergün & Deniz tekrardan teşekkürler. Gerçekten güzeldi röportaj fikri. Sorularda özenle seçilmiş
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #35 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer tamerkaymakci' Alıntı: Erhanı çok iyi yakalamışsınız. Bu fotodan yeni bir marka, ürün ve logo çıkarılır. Benim aklıma şalgam suyu geldi. Erhan Walker Shalgamss. Ergün & Deniz tekrardan teşekkürler. Gerçekten güzeldi röportaj fikri. Sorularda özenle seçilmiş Genişletmek için tıkla ... Fikir adamı , yine çıktı çarpıcı bir fikir.
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer tamerkaymakci' Alıntı: Erhanı çok iyi yakalamışsınız. Bu fotodan yeni bir marka, ürün ve logo çıkarılır. Benim aklıma şalgam suyu geldi. Erhan Walker Shalgamss. Ergün & Deniz tekrardan teşekkürler. Gerçekten güzeldi röportaj fikri. Sorularda özenle seçilmiş Genişletmek için tıkla ... Fikir adamı , yine çıktı çarpıcı bir fikir.
Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,103 Yaş 43 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #36 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Nightsinger Çalışkan Uye Katılım 11 May 2013 Mesajlar 245 Tepkime puanı 745 Yaş 41 15 Eyl 2015 #37 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Poom Uditananda, ilk mesaj, çevirmeye devam
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Poom Uditananda, ilk mesaj, çevirmeye devam
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,860 Tepkime puanı 15,529 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 15 Eyl 2015 #38 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Ergün Gürer' Alıntı: Poom Uditananda, ilk mesaj, çevirmeye devam Genişletmek için tıkla ... Poom'u bu organizasyonda önce tanımıyordum ama pek bi efendi sempatik çocukmuş, çok sevdim.
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Ergün Gürer' Alıntı: Poom Uditananda, ilk mesaj, çevirmeye devam Genişletmek için tıkla ... Poom'u bu organizasyonda önce tanımıyordum ama pek bi efendi sempatik çocukmuş, çok sevdim.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 16 Eyl 2015 #39 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Sahane resimler icin Tesekkur ederiz ilk firsatta videolari da izleyecegim insallah
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Sahane resimler icin Tesekkur ederiz ilk firsatta videolari da izleyecegim insallah
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Eyl 2015 #40 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Tatil nedeniyle videolari yeni izleme imkanim oldu. Alvin-Boon gercekten sahane bir ikili Ropartajlari da bir o kadar zevkliydi
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Tatil nedeniyle videolari yeni izleme imkanim oldu. Alvin-Boon gercekten sahane bir ikili Ropartajlari da bir o kadar zevkliydi
Nightsinger Çalışkan Uye Katılım 11 May 2013 Mesajlar 245 Tepkime puanı 745 Yaş 41 28 Eyl 2015 #41 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Biraz tatil, kaytarmaca sonrası videolara devam. Raquel - Dave. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Biraz tatil, kaytarmaca sonrası videolara devam. Raquel - Dave. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Evrim Sutel Tecrübeli Uye Katılım 16 Haz 2015 Mesajlar 871 Tepkime puanı 720 Yaş 46 Konum Istanbul Web sitesi www.mrsutel.com İlgi Alanı Uçak 28 Eyl 2015 #42 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Bende bunu bekliyordum dedim su ispanyol pilotla konusan olmadimi
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Bende bunu bekliyordum dedim su ispanyol pilotla konusan olmadimi
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,860 Tepkime puanı 15,529 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 28 Eyl 2015 #43 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Bu röportajlarda çok keyifli olmuş, elinize sağlık Ergün.
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Bu röportajlarda çok keyifli olmuş, elinize sağlık Ergün.
Cahit Kaş Kıdemli Uye Katılım 6 Mar 2013 Mesajlar 2,092 Tepkime puanı 1,916 İlgi Alanı Heli 28 Eyl 2015 #44 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Eline diline emeğine sağlık. Keyifle izledim. Türker Akgün' Alıntı: Poom'u bu organizasyonda önce tanımıyordum ama pek bi efendi sempatik çocukmuş, çok sevdim. Genişletmek için tıkla ... Poom u açıkçası ben de tanımıyordum. Ama geçen gün videolarını arattım youtubeden. Onun bahçede bir uçuşu var. Daha önce onu izlemiştim ve merak etmiştim kim olduğunu da üzerine gitmemiştim.
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer Eline diline emeğine sağlık. Keyifle izledim. Türker Akgün' Alıntı: Poom'u bu organizasyonda önce tanımıyordum ama pek bi efendi sempatik çocukmuş, çok sevdim. Genişletmek için tıkla ... Poom u açıkçası ben de tanımıyordum. Ama geçen gün videolarını arattım youtubeden. Onun bahçede bir uçuşu var. Daha önce onu izlemiştim ve merak etmiştim kim olduğunu da üzerine gitmemiştim.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Eki 2015 #45 [Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer En son Poom kalmıştık, epey oldu ama yenisi gelmedi. Güncel diyelim bari
[Video]: & [Röportajlar] PİLOT-TR Model Air Festival 2015 // Deniz Gürer En son Poom kalmıştık, epey oldu ama yenisi gelmedi. Güncel diyelim bari