Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Video]: PILOT-TR Model Air Festival // Rasim Öztürk - Emre Kaman
rasim süpersin çok güzel çekilmiş tüm videolar hatta bir videoda sabah çekilmiş türker anlatıyor mekanik cayro felan beni gördünmü afyon patlamamış daha uyanamamışım ya çok kötü çıkmışım uykulu uykulu hahaha
ama bravo hepsi harika ellerine emeğine sağlık daha nice videolar paylaşırsın bizim için saol.
3 tane rezerve mesaj ayarlandı Rasim. Video çekmenin, yüklemenin ne kadar zaman aldığını gayet iyi bilen birisi olarak helal olsun diyorum ve yeni videoları da zevkle izliyorum
Rica ederim Mehmet abi, bu sene yozgat maceralarını detaylarıyla kaydetmek ve düzenli bir şekilde yayınlamak istedim.
Misafir pilotların da videoları uploadda, üç dört tanesi yüklendi, hepsi bitsin onları da yayınlayıp bu bahsi kapatacağım
Video konusunda biraz biraz hevesimi aldım, bundan sonrasına bakacağız bakalım... Youtube kanalımda tamamı hobi ile alakalı yaklaşık 140 adet video var. Kbar istisna tutuyorum, onun izlenme sayısı 7350 leri bulmuş, isim ingilizce olduğundan yanlışlıkla girenler var sanırım, kasıtlı yaptığım bişey değildi öyle isimlendirmek. Diğerlerinin hepsini toplasan o kadar etmez...
Ama bundan sonra ayar videolarımı ingilizce çekmeyi planlıyorum. Buluşma videolarının sayısı da azalacak. Ne daha fazla talep görüyorsa o yönde emek harcamak en mantıklısı