caneraydeniz Uye Katılım 14 Tem 2014 Mesajlar 172 Tepkime puanı 348 Yaş 42 Konum Dalaman İlgi Alanı Heli 6 May 2018 #16 Ellerinize dilinize sağlık İzzet bey gerçekten çok başarılı. Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
İzzet Camcıoğlu Moderator Katılım 14 Ağu 2017 Mesajlar 946 Tepkime puanı 1,940 Yaş 34 İlgi Alanı Multikopter 7 May 2018 #17 caneraydeniz' Alıntı: Ellerinize dilinize sağlık İzzet bey gerçekten çok başarılı. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim
caneraydeniz' Alıntı: Ellerinize dilinize sağlık İzzet bey gerçekten çok başarılı. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,581 Tepkime puanı 6,180 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 8 May 2018 #18 Ellerine sağlık İzzet kardeşim. Maalesef şu anda videoyu izleyemiyorum. Ama önümüzdeki hafta izliyeceğim. Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
Ellerine sağlık İzzet kardeşim. Maalesef şu anda videoyu izleyemiyorum. Ama önümüzdeki hafta izliyeceğim.
İzzet Camcıoğlu Moderator Katılım 14 Ağu 2017 Mesajlar 946 Tepkime puanı 1,940 Yaş 34 İlgi Alanı Multikopter 8 May 2018 #19 Ömer Erkan' Alıntı: Ellerine sağlık İzzet kardeşim. Maalesef şu anda videoyu izleyemiyorum. Ama önümüzdeki hafta izliyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. İmkânınız olduğunda izlerseniz sizin dediğiniz konuyu doğru açıklayıp açıklamadığımı bilmek istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler Tepkiler: Ömer Erkan
Ömer Erkan' Alıntı: Ellerine sağlık İzzet kardeşim. Maalesef şu anda videoyu izleyemiyorum. Ama önümüzdeki hafta izliyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. İmkânınız olduğunda izlerseniz sizin dediğiniz konuyu doğru açıklayıp açıklamadığımı bilmek istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler