[Video]: Gaui X7 Formula // Alıştırma Uçuşlarına Devam - Arda Erkan
ERHAN YILMAZ' Alıntı:
:Valla Babana helal olsun. süper çekim.
uçuşlar dediğin gibi alışma süreci tüm hızıyla devam ediyor. ama senin en büyük sıkıntın kuyruk titremesi artık yok ..
uçuş için ellerine sağlık..
Teşekkürler kardeşim.Aslında onda çok hızlı alan tararken ortaya çıkıyordu biraz ama kafam turum yüksekti.
Rasim Öztürk' Alıntı:
Yakıştı bu model ve ünite
Tabii alıştırma evreleri daha bunlar, uçuşta kırbaçtan esintiler olsa da eskilere göre biraz da temkin hissediliyor. Coşkuyu vermeni bekliyoruz dört gözle Arda
Bu arada yol yakınken pinyon da değiştirebilirsin tabi, mevcut olanla bayağı üst sınırda sanırım şu anda kafaturu... Senin tercihin biraz daha zengin karışım rpm olarak
Sağol Rasim.Bu aralar inanılmaz üşengeçlik var üstümde pinyon değiştirmeye bile halim yok
Hazır böyleyken biraz teknik geliştireyim
Emre Kaman' Alıntı:
Bravo Arda!
Valla yakıştı sana bu model, hem de ne!
Teşekkürler Kaptan
Burak Öğüt' Alıntı:
Arda'nın uçuşları videodan izlemekte varmış.
Maalesef izin günüm sadece pazar olduğu için denk getirmemiz zor olacak gibi. Ama Selim amcamın maşallahı var, beni aratmamış.
Uçuşa da diyecek birşey yok, her zamanki gibi harika. Ellerine sağlık kardeşim.
Senin izin günün normal kardeşim benim değil.
Neyse ayarlamaya çalışacağız gene bir şekilde
Fatih Başaran' Alıntı:
Babanın da senin de eline sağlık Arda... Keyifle izledim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fatih hocam teşekkürler.
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Ardam , uçuşu henüz izleyemedim ama , baba ile gidilen bir uçuş , ne olursa olsun en güzel uçuş olmalı...Şu keyfi gördükçe ben bile keyiflendim
, ne güzel , hobini baban kabullenmiş ve sana eşlik etmiş...Bu herkese nasip olmayacak kadar güzel bir duygudur haaa , benim babam da hobimden hoşnut oluyor ama , uçuşlarıma eşlik edecek kadar merak uyandırmadı mesela...Seni gururla izlemeye devam ediyoruz abiciğim...
Hakan abi,
Babamın en büyük hobisi satranç. Ev madalya ve kupayla dolu. O yüzden beni biraz daha iyi anlayabiliyor. Gerek maddi ve manevi destek veriyor.
Ufak tefek atöyle ihtiyaçlarını bana sormadan kendi alıyor. Kablo , bant , lehim makinası , ölçü aleti vs.
Berkay Eğmür' Alıntı:
Eline saglik Arda abi model canavar maşallah [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler kardşeim.
Mustafa Çoban.' Alıntı:
Arda Babanında seninde eline sağlık gerçekten güzelde çekmiş, paylaşımdan dolayı sana ve amcaya teşekkürler.
Burakın çekimleride özleyeceğiz gibi geliyor ama hayırlısı.
Sağol abi.
Burak'ın yokluğu geçici. Yakın zamanda sahaya dönecek
Belki yeni bir modelle
Halil İbrahim KALAY' Alıntı:
Arda ellerinize sağlık . Güzel uçuşu izlemesi zevkli oluyor..... Amcam Buraktan Bir tık iyi
Teşekkürler Halil. Beğenmene sevindim.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Selim amcamızın masallahi var. Gercekten sahane bir cekim yapmış
Gun geçtikçe ayar olsun modele iyice ısınıyorsun cok belli. Zavallının senden çekeceği var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler abi.
Model değişikliğini bu yüzden çok sevmiyorum.Ayarla uğraşmayı hiç sevmediğim için ama zamanla istediğim gibi olucak artık.
tamerkaymakci' Alıntı:
Burak'in pabucu dama atilmis sanki
Elinize saglik. Sana X7 yakismis, bence Selim amcaya da benzinli bir warbird ucak yakisir gibi
Burak yakında sahalarda.
Selim amcanın bizim kadar bağlı olduğu hobisi olduğu için vakit ayırmaz. Ama mesleği gereğide ilgisini çekiyor.
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Kardeşim uçuş her zamanki gibi süper maşallah.
Sen ayarları kurcalayarak daha da canavar hale getirirsin eminim.
Önceliğin pinyon olacaktır ki söylemişsin zaten
Sen Accord'a binen adamsın. Bu hız seni kesmez pinyon şart
Selim amcanın da eline sağlık. Çekim süper valla
500 bg arabayada bindim İbrahim. Artık yavaşlıyoruz
Ayrıca , teşekkür kral öğretmenim.
Doğukan Ocak' Alıntı:
Eline sağlık Arda abi , X7 kırbacı yemiş yine
THK'da stokda vardır 11T kap hemen bir tane
Selim amcanında eline sağlık cidden kadrajdan hiç çıkarmadan çekim yapmış
Fazla kırbaç vurmaya kıyamıyorum
.Alışkanlık işte overspeed için tırmanışa geçtim.Nasıl ineceğiz şimdi diye içim gitti.