Mehmet Kucuksari
Administrator
[Video]: G500 Sport maiden girişimi ve hüsran
Kesinlikle orj Vbar ya da Mini Vbar bu tür sorunların yaşanabileceğini düşünmüyorum. Yani öyle olsa dünya para verip, Mikadoya öptüren kullanıcılar mutlaka seslerini yükseltip "Bu nasıl bir saçmalık" diye dünyayı ayağa kaldırırlardı
Şimdi anladım O zaman bence bu durum tamamen Klone Vbar olmasının bir yan etkisi.Rasim Öztürk' Alıntı:Olay şurda anlatmaya çalıştığım gibi Mehmet abi.
Ben kbar ı önce gaui x3 te kullanmıştım, sonra forzada kullandım. İkisinden birinde düzgün gördü ekranda, diğerinde görselde ters durum oldu. Ama ayarlanıyor sorun olmuyor. Sadece değerleri değiştirirken ekrandan takip edemiyoruz ama değiştirdikten sonra diğer yöne yasladığımızda ne kadar değiştirdiğimizi görebiliyoruz. Her iki yön için de böyle böyle ayarlanıyor. Dediğim gibi kumandadan bip saymak da bir fikir veriyor.
Bu arada orjinal mini vbar hiç kullanmadım ama diğer orjinal ünitelerin end point ihtiyaçları hep azdı. (bavarian, spirit vs.) Kbar da ise ilk bağladığımda mesela 84 86 gibi görüyordu uçlarda, önce reverse edip ortada sıfırı ayarladıktan sonra uçlarda 100 e kadar bayağı bi kalibre etmek gerekiyordu.
Kesinlikle orj Vbar ya da Mini Vbar bu tür sorunların yaşanabileceğini düşünmüyorum. Yani öyle olsa dünya para verip, Mikadoya öptüren kullanıcılar mutlaka seslerini yükseltip "Bu nasıl bir saçmalık" diye dünyayı ayağa kaldırırlardı