[Video]: Fail Safe'm var diye sevinme :)

• Konbuyu başlatan altan
  • Başlangıç tarihi
  • 1,944
A

altan

Guest
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Efendi efen di uçarken 4 ncü dakikanın sonlarında adamın yüreği ağzına gelmiş ;D

Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme :)

Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış ;D

Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel ;)

O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım :D

FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi :D

Ynt: Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış ;D

Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel ;)

Valla Mehmet, ben de aynı şeyi düşündüm. O nasıl bir saha öyle, her gün model kırsa gene doymaz insan...

Tolga Senyuva' Alıntı:
O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım :D

FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi :D

Tolga, ben senin kadar cesur olamazdım inanki, bence bu videodan dersler alınmalı...

Uçağın düşmesinde izleyenleri rahatsız etmeyecek bir estetiklik var. Başarılı bir düşüş şekli. Mekan gerçek olamayacak kadar güzelmiş harbiden.

Arkadaşlar doğru failsafe ayarları nasıl olmalı? Ben gazı tamamen kapatıp,aileron ve rudder %10 sağa,elevatör %10 yukarı yapıyorum.En az kaza kırımla nasıl inebiliriz?

konu hazır gün yüzüne çıkmışken sormak istedim videodaki uçağın katlanır pervane sisteminin bir adı varmı veya temin etme şansım varmıdır, inişlerde pervane kırılmasına büyük bir çözüm getireceğini düşünüyorum

konu hazır gün yüzüne çıkmışken sormak istedim videodaki uçağın katlanır pervane sisteminin bir adı varmı veya temin etme şansım varmıdır, inişlerde pervane kırılmasına büyük bir çözüm getireceğini düşünüyorum
Plastik veya alüminyumlu spinner olan katlanır pervaneler var.Katlanır pervane adıyla arqtarak bulabilirsiniz.