[Video]: Basit Deprondan Model Uçak Gövdesi yapımı

Ynt: [Video]: Basit Deprondan Model Uçak Gövdesi yapımı

Kadir bey siz onu bana kargolayin maideni ben yapayim bari sizin ucuracaginiz yok :D bu konudan sonra kactane modele maiden yaptim hatirlayamiyorum :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
Kadir bey siz onu bana kargolayin maideni ben yapayim bari sizin ucuracaginiz yok :D bu konudan sonra kactane modele maiden yaptim hatirlayamiyorum :D

Sonunda öyle olacak herhalde Mesut Hocam,,, şu an 500 e yoğunlaşmış durumdayım depron bir köşede duruyor :)

Mesut AKIN' Alıntı:

benim trainer in maideni de mesut abi yaptı :D :D

[Video]: Basit Deprondan Model Uçak Gövdesi yapımı

Konuyu güncelleyelim,, sağolsun Mesut üstad'ın büyük yardımları ile bir gövde nasıl inşa edilir mantığını bize öğretmişti... Ama ilk yapılan işin acelemiliğinden ve dikkatsizliğinden ilk gövde çok kötü oldu ve uçuş denemesinde de yerde parçaladık :) Bu arada biraz boş zamanım oldu fırsatı değerlendireyim dedim, elime geçen depronlar dan ilkine göre daha iyi bir gövde yaptım akşama resimlerini atarım, 1-2 günlük işi kaldı inşallah bu sefer bir maiden yaparız :)