[Video]: 11.07.2015 // Arda Erkan // Goblin 700 Maiden - 3d Uçuş ve Görseller
Beğenmene sevindim abi.
Kadir hocam sanada hayırlı olsun.
Kardeşim zaten tic toc dışında bende gerekliliğini görmüyorum. Onuda biraz fazla açı ve agresiflikle çözdüm.
Mehmet abi teşekkürler.
Türker Akgün' Alıntı:Sen keyif aldıkça bizde burda bilgisayar başında keyifleniyoruz resmen Arda.
Maşallah, nazar değmesin demekten başka ne denilebilir.
Beğenmene sevindim abi.
kadir kocaman' Alıntı:Arda
hayırlı olsun tekrardan,, o pillerin bende fiyatlarına bakınca 60C olanını listeye aldım çok ucuz gerçekden inşallah uzun vadede su koymaz
Kadir hocam sanada hayırlı olsun.
Doğukan Ocak' Alıntı:Aman Arda abi , Ankaraya geldiğimde de bahsetmiştim. HV servoya cidden gerek yok , farkı sen de görmüşsün. Çoğu olay ünite de bitiyor.
Sen niye HV servo kullanıyosun dersen , ben de bu kadar para verdiğime pişmanım zaten. Hatta Mehmet abi alırken de söylemişti
Kardeşim zaten tic toc dışında bende gerekliliğini görmüyorum. Onuda biraz fazla açı ve agresiflikle çözdüm.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:4 Sene önce Tareq ilk Istanbul'a geldiğinde Align HV servolu ilk 700 kitleri çıkarmaya başlamıştı. Türker kardeşimde o zamanlar 700 kit toplamaya niyetli. Hal böyle olunca hazır Tareq yakalamışız hemen HV Servo ile ilgili fikrini sorduk. Adam ne dese beğenirsiniz : "Boşuna para vermeyin zira siz aradaki farkı algılayamazsınız"
Ayarlar sonrası model 1 kat daha atik ve canavar olmuş, sticklerine sağlık Arda
Mehmet abi teşekkürler.