v977 Sorun

v977 Sorun

Gökhan Ceylan' Alıntı:
S.a bn bugün heliyi düşürdüm ama hızlı bi şekilde deil yüksekdende düşmedi. ama kuyruk motoru calışmıyor yanmışmıdır yoksa yapmam gerek başka bişey varmıdır acaba arkadaşlar ?
Kuyruk kablosunu ve karta girisini kontrol et. Belki bir yerlerde gevseme falan olmustur. Aksi takdirde ya motor ya da daha da kotusu ana kart arizalanmis olabilir. Normalde boyle bir durum olmamasi lazim ama malum elektronik cihazlar,bazen boyle sanssiz durumlar da yasanabiliyor ne yazik ki :(

v977 Sorun

mehmet abi 2 kere ucurdum 2cisinde boyum kadar yukseklıkden yere carpdı gitti şansım yoksanırım :( bide abi şehir içinde temin edebileceğim bi site varmı acaba ? bn cok aradım ama bulamadım bide böle bi motor buldum bi bakabilirmisin acaba uyumlumudur diye v977'motoru diye yazmıyor ama blki olabilir :RCKolik:

v977 Sorun

Gökhan hiç yurtiçinde falan arama , uğraşma , fiyatına değmez belki ama , ancak helikopterini satmaya niyetlenen komple yedekleriyle elden çıkarmaya çalışacağı için , sadece kuyruk motoru göndermek istemez , bir de kargosuna bile değmez zaten , sen en iyisi oyalanmadan , bangooddan şöyle birkaç kırımlık yedekle beraber kuyruk motorlarını da al..Yurtdışı alışverişi öğrenmelisin , en hesaplı ve en garantili yol yurtdışı alışveriş.15-20 güne elinde olacaktır.Bu hobinin cilvelerinden birisi de budur , yurtdışından parça beklemek... :)

v977 Sorun

Hakan abi cok teşekkür ederim. banggood dan spariç verdim bunuda 2 gün oldu geleli böle bi talıhsizlık olması uzdu acıkcası :( bişey yapamadan bi 20 gün beklemek zoruna gidiyor insanın ama yapcak bişey yok beklicez bu gidiş de zaten yurt içinde yok bakdım bütün sitelere abi bunu alcam abi ii midir yada 1 2tane dahada eklıyımmı kuyruk motoru üstüne ?

v977 Sorun

Gökhan Ceylan' Alıntı:
Hakan abi cok teşekkür ederim. banggood dan spariç verdim bunuda 2 gün oldu geleli böle bi talıhsizlık olması uzdu acıkcası :( bişey yapamadan bi 20 gün beklemek zoruna gidiyor insanın ama yapcak bişey yok beklicez bu gidiş de zaten yurt içinde yok bakdım bütün sitelere abi bunu alcam abi ii midir yada 1 2tane dahada eklıyımmı kuyruk motoru üstüne ?

Bu crash parts bag seni epeyce götürür.Götürür de , uçuşuna ve uçtuğun zemine göre de değişir.Şimdi bir çime düşmekle betona çarpmak arasında iki kat fark var , bir de neticede elektronik minicik minicik ekipmanlar , belli olmuyor ki , daha pili takarken bozulanı da oluyor , yani azcık da şans işi...Yine de oranın büyüğü pilotaj ve düşerken verebileceğin reflekslere bağlı..Siparişin güzelmiş , nerdeyse helinin yarı parası ama , yine de yurtiçi imkanlarından iyi ve hesaplı olacağı kesin... :saygilar:

v977 Sorun

aynen abi ama baya gider diye düşüdüm bende bide abi bn bu sipariş hariç bir kaç bişey daya alıcam banggood dan siparişi 2ye bölüyor bölemesinde bi sakınca olurmu ? genede hepsi birmi gelır yoksa ayrı ayrımı gelir ?

v977 Sorun

Gökhan Ceylan' Alıntı:
aynen abi ama baya gider diye düşüdüm bende bide abi bn bu sipariş hariç bir kaç bişey daya alıcam banggood dan siparişi 2ye bölüyor bölemesinde bi sakınca olurmu ? genede hepsi birmi gelır yoksa ayrı ayrımı gelir ?

Siparişinde pil varsa bölünür , sipariş bir paketi aşıyorsa bölünür , aynı gün gelmeyebilirler , diğeri 1-1,5 hafta sonra da gelebilir.Ancak sonunda mutlaka gelir , bir de Banggood faturalara çok komik ve inandırıcı olmayan rakamlar yazıyor , onlarla yazış ve siparişin gerçek değeri ne ise , içinde ne mevcut ise ayrıntılı olarak faturalandırsınlar , gümrükçü abilerimiz artık herşeyi biliyor , 45 dolarlık siparişine 56 tl vergi ödeme.. :saygilar:

v977 Sorun

Abi bi kackere mesaj atmayı denedim başaramadım acıkcası inş bi sıkıntı olmaz,önemlı olan parca gelsin diğerleri 1 hafta sonrada gelse olur abi ozaman 2 tanemi takip no vercek yoksa tek bi tanemi vericek ?

v977 Sorun

Gökhan Ceylan' Alıntı:
Abi bi kackere mesaj atmayı denedim başaramadım acıkcası inş bi sıkıntı olmaz,önemlı olan parca gelsin diğerleri 1 hafta sonrada gelse olur abi ozaman 2 tanemi takip no vercek yoksa tek bi tanemi vericek ?

Ödemeyi alırken sana kutucuk işareti olan bir seçenek çıkmıştır mutlaka , eğer takip nosu istersen , 1 dolar küsuratı da vardı da unuttum , ücret talep ediyorlardı.Sen ödemediysen takipsiz gelecek demektir...

v977 Sorun

Tm abi bi sipariş verelimde allahın izniyle gelir ins :D