v977 Sorun

Gökhan35

Acemi 3d'ci
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Herkeze Merabalar Banggood dan sipariş verdiğim sizlerinde tavsiyesiyle aldıgım v977'dim geldi ama bi sorum olucak ? Gaz %100'de 100 Ken Bile yerinden kalkmıyor kumandada gaz cubunun yanındaki kücük düğmeyi yuksettiğimde cok hızlanıyor böle deildi ben bi yanlışlıklı yaptım bilmiyorum yada kumanda nasıl 0 lanıryor bi bilginiz varmı yada ayarlanmasımı lazım acaba yardımcı olurmusunuz ?

v977 Sorun

Fotoğraftan kumanda ayarlarının normal olduğunu gördüm. Bu durumda helinin ana dişlisi yuvadan çıkmış olabilir.

v977 Sorun

Çok büyük ihtimal ana dişli ile gövde arasında açıklık vardır.Elinle bastırarak onu oturt. Düzelecektir. Gaz çubuğunun yanındaki düğme dediğin de heralde trim düğmesi. Onu yükseltince jikle görevi görür, motorun hızlanması normal.

v977 Sorun

kesinlik le arkadaşlara katılıyorum şaft dişlisi yerinden çıkmıştır çünki aynı olay benimde başıma geldi dişliyi oturttum yerine düzeldi.

v977 Sorun

Eyw Cok saolun Arkadaşlar Hallettim :thumbup: :RCKolik:

v977 Sorun

Celalettin Abi ilk önce kumandayı acıp sonra pili bağladıgında heliye sıkıntı olmuyor, ama ilk önce pili baglayıp kumandayı acınca sonus ole oluyor, bn bügün cok kurcaladım buldum sonunda :D :RCKolik:

v977 Sorun

3D İnvert Tuşunu Yerdeykenmı Acmam Lazım,Yoksa Heli Havalandıkdan Sonramı Acmam Daha Sağlıklı Olur Yada Fark Etmezmı Nasıl Yapıyım Arkadaşalar? :saygilar:

v977 Sorun

Gökhan Ceylan' Alıntı:
3D İnvert Tuşunu Yerdeykenmı Acmam Lazım,Yoksa Heli Havalandıkdan Sonramı Acmam Daha Sağlıklı Olur Yada Fark Etmezmı Nasıl Yapıyım Arkadaşalar? :saygilar:
Havada iken acman lazim Gokhan. Ama Invert icin acele etme. Oncelikle soyle guzelce hoverda turmayi, daire cizmeyi ve son olarak da guzel bir alan turu atmayi ogrenmeni tavsiye ederim.

Ne yazik ki aramizda Invert hover duran ama henuz bir daire cizemeyen ya da alan turu bile atamayan o kadar cok modelci var ki... Onlardan biri olmadan yavas ve emin adimlarla ilerlemeni tavsiye ederim. Su konuyu istersen sen de bir goz at ;) Ozellikle ilk mesajin son kisminda yer alan Ediz arkadasimizin mesajina bak.

v977 Sorun

Turker kardesimin hazirladigi su dersleri mutlaka takip etmeye calis :RCKolik:

v977 Sorun

Tm Mehmet Abi Cok Teşekkürler :D Heyecandan Nasıl Kırarım Diye Acele Ediyorum İşte :D :D :D :D

v977 Sorun

S.a bn bugün heliyi düşürdüm ama hızlı bi şekilde deil yüksekdende düşmedi. ama kuyruk motoru calışmıyor yanmışmıdır yoksa yapmam gerek başka bişey varmıdır acaba arkadaşlar ?