V977 sipariş verdim

V977 sipariş verdim

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Arkadaşlar heli Türkiyeye geldi gümrükteymiş yedeklerini bugün göndermişler uzun bir yedek siparişi vermiştim parçalardan bir tanesi stokta olmadığı için uzun bir beklemeden ve yazışmalardan sonra bugün kargoya vermişler. Yalnız bir sorun oldu bana verdikleri takip numarasıyla Aydın nazillide başka bir şahsın takip numarası aynıymı hatalı bir şekilde. Kargo Aydın nazilliye sevk edilince ptt kargoyu aradım. Araştırdıkar dönüş uaptılar. Sorun olmadığını benimkini günrüğe sevk ettiklerini diğer kargonun dosya nezdinde olup direk şahsa gönderdiklerini söylediler. HK den aldığım 310 rc araba kumandası elime bir hafta önce ulaştı. Aynı anda vermiştim siparişi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sağsalim ulaşsında.. %p

Geç olsun güç olmasın Mevlüt Bey

Teşekkür ederim . Aynı düşüncedeyim

V977 sipariş verdim

Ben de v977 siparişi verdim. Çinden çok fazla alışveriş yaparım. Şimdiye kadar böyle büyük bir şey hiç satın almadım ve hiç bir siparişim gümrüğe takılmadı. Heli nin takılma ihtimali varmı acaba.
Ben de yeni başlıyorum bu hobiye. Sim çalışmalarım başladı. Ama hala howerda tutamıyorum. Bu heliyi tercih etme nedenim 4 kanalda uçabiliyor olması. Ürün geldiğinde hemen denemek istiyorum. + kanal ayarını nasıl yaparım acaba. Yardımcı olursanız sevinirim...

V977 sipariş verdim

Ümit Dincel' Alıntı:
Ben de v977 siparişi verdim. Çinden çok fazla alışveriş yaparım. Şimdiye kadar böyle büyük bir şey hiç satın almadım ve hiç bir siparişim gümrüğe takılmadı. Heli nin takılma ihtimali varmı acaba.
Ben de yeni başlıyorum bu hobiye. Sim çalışmalarım başladı. Ama hala howerda tutamıyorum. Bu heliyi tercih etme nedenim 4 kanalda uçabiliyor olması. Ürün geldiğinde hemen denemek istiyorum. + kanal ayarını nasıl yaparım acaba. Yardımcı olursanız sevinirim...

Günaydın, ayrıca hoş geldiniz Ümit Bey.
Aşağıdaki linke bir göz atarsanız memnun oluruz.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar heliyi 20 gündür kullanıyorum izlenimlerimi paylaşayım

V977 sipariş verdim

Mevlüt bey,

izlenimleriniz nedir acaba, paylaşırmısınız bizimle....

6 ve 4 kanallı olarak kullanabiliyorsunuz. Ama ben 4 kanalda kullanamadım daha önce oysa v911 i çok rahat kullanıyor iken 4 kanal olayı biraz farklı geldi stick olayları felan. Seri güçlü bir motoru var. Elimi kesti çunkü çarpması sonucu :) yani birine çarpsa viddi hasar verebilir heleki el yuz. 6 kanala gecişte ilk helim olmasına ragmen günlük yarın saat çalışmayla 3-4 gunde hover de kalabıldım. Odam küçük 7 metre kare alan ve masa sandalyede düşünürsek baya dar alanda ıkı sefer pallerine zarar cerdım ufak parcalar koptu değiştirdim artık aynı hataları yapmıyorum. Çalışırken sesi çok güzel stickden hareketleri anlık hızlı bir şekilde yerine getiriyor. Servolarıda sağlam gibi baya düşmeye karşın bir hasar yok. Tek sorun ana dişlide bence çınku sert inişlerde yerinden çıkıyor biraz aşağı iniyor sonrada ne kadar gaz verirseniz cerin yerden kalkmıyor. Kumandası gayet şık bir kumanda piller tamamiyle hoverde hiç yere indirmeden 13 dakika kadar gidiyor bendeki 520 mA piller ayrıca almıştım bikaçtane. Şimdilik bu kadar tavsiye edermisiniz deseniz çok fazla anlamamakla birlikte ilgi duyanlara kesinlikle tavsiye ederim

V977 sipariş verdim

Mevlüt bey, teşekkürler,

bende v922 vardı onu şu an sattım, v977 alacağım, şu fırçasız motorun ve HARD 3D nin keyfine varmak istiyorum, zaten v922 ile pilotajımı ciddi seviyede ilerlettim... v977 çabuk alışırım diye düşünüyorum...

V977 sipariş verdim

ÖZKAN KAYA' Alıntı:
Mevlüt bey, teşekkürler,

bende v922 vardı onu şu an sattım, v977 alacağım, şu fırçasız motorun ve HARD 3D nin keyfine varmak istiyorum, zaten v922 ile pilotajımı ciddi seviyede ilerlettim... v977 çabuk alışırım diye düşünüyorum...
Eski bir V922 kullanıcı olarak, özellikle sizin V977 yorumlarınızı merakla bekliyoruz Özkan Bey ;)

V977 sipariş verdim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Eski bir V922 kullanıcı olarak, özellikle sizin V977 yorumlarınızı merakla bekliyoruz Özkan Bey ;)

Mehmet bey nasılsınız, ben sürekli forumdayım biliyorsunuz ama uzun süredir de görüşemiyoruz, yani bu formu baştan aşağı inceledim, bu hobiyi yapan insanlar parar verseler bile bu kadar detaylı ve fayadalı bilgiyi hiç bir yerde bulamazlar, gerçekten size ve Türker beye çok teşekkürler, ben baştan aşağı helkopter ile alakalı her şeyi bilmek isteyen bir kişiyim, çünkü modelciliğin, teknik bilgilileri ve detayları öğrenmesi, pilotajı yani uçması, sipariş verip 30-40 gün beklemesi, krım sonrası tekrar helikopteri ayaklandırması hepsi ayrı bir heyecan verici. geçekten size teşekkürler... v922 olağan üstü bir helikopter, ama ben fırçasız motorlu bir heli kullanmadım şimdiye kadar birde onun heyecenını tatmak istedim. ama 6 kanallı helikopterin uçurması bir başka....

V977 sipariş verdim

ÖZKAN KAYA' Alıntı:
Mehmet bey nasılsınız, ben sürekli forumdayım biliyorsunuz ama uzun süredir de görüşemiyoruz, yani bu formu baştan aşağı inceledim, bu hobiyi yapan insanlar parar verseler bile bu kadar detaylı ve fayadalı bilgiyi hiç bir yerde bulamazlar, gerçekten size ve Türker beye çok teşekkürler, ..........
Teşekkürler Özkan Bey, iyiyiz çok şükür. Sizler de iyisinizdir inşallah.

Bu aralar özellikle Türker kardeşim iş olarak epey bir yoğun. Onun harici bir problemimiz yok :thumbup:

Forum hakkındaki güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz :thumbup: Ama yeri gelmişken küçük bir düzeltme yapalım ;)
Aslinda burada paylaşılan bilgilerin hemen hemen hepsi ve daha fazlası diğer forumlarda da var. Zira zamanında orada da çok ciddi emekler verilip, paylaşımlar yapılmış durumda, haksızlık yapmış olmayalım.
Sanırım bizim en büyük farkımız sunum şeklimiz ve bilgiyi daha kolay ulaşmak için yaptığımız küçük yönlendirme ve düzenlemeler.Bu da özellikle yeni başlayan arkadaşların işlerini az da olsa kolaylaştırıyor olsa gerek.

Size aynen katılıyorum modelciliğin her aşaması ayrı özel. Sipariş seçiminden, beklemesine, ayarına, uçmasına, tamirine....

Inşallah V977 sonrası sizi de daha büyük sınıf helilerle görürüz. Bu arada YOZGAT Buluşmasına gelebilecek misiniz ? En azından orada tanışmış olurduk ;)

V977 sipariş verdim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Teşekkürler Özkan Bey, iyiyiz çok şükür. Sizler de iyisinizdir inşallah.
....
Inşallah V977 sonrası sizi de daha büyük sınıf helilerle görürüz. Bu arada YOZGAT Buluşmasına gelebilecek misiniz ? En azından orada tanışmış olurduk ;)

Mehmet bey, emin olun çok isytiyorum, ancak iş yoğunluğu v.b sebepler ile 2014 buluşmalarına katılamayacak gibiyim, ama 2015 etkinliklerinde mutlaka tanışacağız.