v977 kuyruk seti

v977 kuyruk seti

Kuyruk Motoru ters takılı yani palleri ters dönüyor olabilir mi. kablolarını kendiniz lehimlediniz mi.

v977 kuyruk seti

Cahit Kaş' Alıntı:
Kuyruk Motoru ters takılı yani palleri ters dönüyor olabilir mi. kablolarını kendiniz lehimlediniz mi.
Evet kendim lehimledim ancak yandan bakınca sağa dönüyor ( saat yönüne)doğrusu bu değil mi?
Gerçi acaba yanlış mı yaptım deyip diğer türlü de bağlayarak denedim ama sonuç değişmedi.
Belki motor bozuldu diyerek başka sıfır motorla değiştim ama sonuç aynı.Pallere hareket verdiğimde kuyruk motoru da dönmeye başlıyor, bu yüzden devamlı bir tarafa dönüyor ve yerden kalkamıyor.

v977 kuyruk seti

hakan aksu' Alıntı:
Merhabalar
Bu arkadaşın başına gelen sıkıntının aynısı bende de hasıl oldu.Yanlız bendeki sorun ana kartın fazla kullanımdan kaynaklı alev alması ile başladı.Bangoddan bir ana kart sipariş ettim ve gelince değiştirmeme rağmen yine aynı.Havalanmadan yerde sürekli bir tarafa dönüyor.Acaba motorda mı arızalandı diyerek sıfırı ile değiştirdim ancak nafile.Acaba sıkıntı nerde olabilir?
Bu arada yerde dönerken kumandadan kuyruk sağa sola döndürme komutlarıma yanıt vermiyor.
Hakan bey kuyruk donuyor demissiniz AMA hangi yone dogru donuyor acaba ?? Sanki bir video cekip problemleri bu sekilde paylassaniz daha kolay yardim alabilirsiniz ;)