V977 ile en pahalı "kırımsız" "kırım"

Abiler herrrkese benden lipo pil :D :D İki hafta sonra V977 mi çayır biçerken uçurduğum yerden yaklaşık 150 metre uzakta buldum!! :halay: Tail bomda kırık var başka bir sorunu yok onu da yurt içinden anlaştığım birisiyle tedarik edeceğim ve askerlik sevk tarihi de cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla bir hafta ertelendi. Sanırım invert modda uçacağım :yuppi:

Hüseyin Cem ASLAN' Alıntı:
Abiler herrrkese benden lipo pil :D :D İki hafta sonra V977 mi çayır biçerken uçurduğum yerden yaklaşık 150 metre uzakta buldum!! :halay: Tail bomda kırık var başka bir sorunu yok onu da yurt içinden anlaştığım birisiyle tedarik edeceğim ve askerlik sevk tarihi de cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla bir hafta ertelendi. Sanırım invert modda uçacağım :yuppi:
Hadi gözün aydın Hüseyin :thumbup: Şimdi sen bir çuval altın bulmuş kadar sevinmişsindir :D Madem askere gidiyorsunuz, yerinizde olsam güzel güzel düz bir şekilde uçar, invert uçuşları askerlik sonrasına bırakırdım ;)

Ynt: V977 ile en pahalı "kırımsız" "kırım"

Gozun aydin huseyin cok sevindim bulmana hemde cok ufak bi hasarla :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hadi gözün aydın Hüseyin :thumbup: Şimdi sen bir çuval altın bulmuş kadar sevinmişsindir :D Madem askere gidiyorsunuz, yerinizde olsam güzel güzel düz bir şekilde uçar, invert uçuşları askerlik sonrasına bırakırdım ;)

Sağol Mehmet Abi, sevindim ki hem de nasıl :halay: İnvert uçuş konusunda haklısınız galiba ama simülasyonda ki performansım ve hold çekme hızım beni tahrik ediyorlar bu konuda ;D

Ynt: V977 ile en pahalı "kırımsız" "kırım"

ogulcan acar' Alıntı:
Gozun aydin huseyin cok sevindim bulmana hemde cok ufak bi hasarla :)

Sağol Oğulcan, babamı kırmayıp ramazanda çayır biçmeyi kabul ettiğim için belkide ilahi bir lütuf muydu bilemiyorum bu durum. :) Kaldı ki heli düştükten yarım saat sonra aradığım yerde bulduk nasıl gözümden kaçmış ona da hayret ettim. Resmen saklanmış. Ve üstüne yağmur, dolu yağıpta bozulmayan elektronik kısım beni şaşırttı bayağı :)

Gözün aydın Hüseyin, çok güzel haber. :thumbup: :halay:

Sağol Mehmet Abi, sevindim ki hem de nasıl :halay: İnvert uçuş konusunda haklısınız galiba ama simülasyonda ki performansım ve hold çekme hızım beni tahrik ediyorlar bu konuda ;D
Modelci dediğin tahriklere gelmez ve kesinlikle dolduruşa gelip dolmuşa binmez Hüseyin, unutma :lollol: :lol: