Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun bana da dersimi ilk aldığım gün evde hover çalışırken vermişti. dikkatsizlik sonucu pal kaval kemiğime çarpmış ve bayağı kesmişti derimi. O günden beri insanlara iki metreden fazla yaklaştırmam.
Madem konu buradan açıldı kimseyi korkutmak gibi Olmasın ama ben gerçekten korktum. Olayın ciddiyetine herkes farketsin. Model boyu Büyüdükçe basit yaralarla kurtulmak mümkün olmayabiliyor.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kaza geçiren herkese çok geçmiş olsun. Çok şükür 4 senedir uğraşıyorum herhangi bir yaralanmam olmadı. Fakat şu andaki kadar tedbirli değildim.Trex 450 ile evde hover yaptığım dönemler oldu maalesef . İlk başlarda hobinin ciddiyetini ne yazık ki anlıyamıyoruz.
Bu bile elinizi o hale soktuysa güçlü motorlu heliler/quadlar koparır atar heralde. Aklıma direkt şu video geldi. Gülmemek lazım insanın başına gelebilir ama elde değil işte. Sanırsam gövdeye çarpıyorlar pervaneler denk gelmemiş Allahtan.
Kısacası dikkat edelim dakikada binlerce devirde dönen sert ve keskin kanatcıklara sahipler dokunduğu anda kesip atıyor hadi kol, bacak v.s yine iyileşirde Allah korusun göze v.s gelse çok kötü sonuçlara neden olur.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu bile elinizi o hale soktuysa güçlü motorlu heliler/quadlar koparır atar heralde. Aklıma direkt şu video geldi. Gülmemek lazım insanın başına gelebilir ama elde değil işte. Sanırsam gövdeye çarpıyorlar pervaneler denk gelmemiş Allahtan.....
videoda bunu kullanan kişi zannedersem profesyonel çekim ekibinden tecrübeliyim diye böyle tehlikeli hareketlere girmiş ki tecrübeli insanlar bile böyle kazalara neden oluyorsa bizler çok daha dikkatli olmalıyız.