Uygun fiyatlı RealFlight 9.5S Satın alma yolları

Mustafa ÇOBAN

Kıdemli Uye
Web sitesi
www.kervansaraykahve.com.tr
İlgi Alanı
Heli
Merhaba Arkadaşlar uzun zamandan beri foruma sık giremesem de kalbim sizinle, bu zehri alan hiç kimse hobiyi bırakamaz damarında hep vardır, bende de böyle gönlüm hep hobicilikte, her hangi bir kırımda nasıl toplarım helikopterlerimi diyerek yaklaşık bir yıldır uçmamıştım, pilleri bir doldur boşalt yapmak için bir uçuş yapayım dedim ve tabi ki bunun için sim şart, eski simülatör programlarımı kurdum Phoenix 5.5 vardı güncelledim 6 versiyon oldu biraz sim çalıştım derken birde Realfligt çalışıyım dedim ve neden en son versiyon olmasın diyerek steam aklıma geldi.

Bu yöntemi geçenlerde bir oyunun demosunu araştırırken deneyimledim ve bu günde neden RealFlight için uygulamıyorum derken kendime Realfligt 9.5s ve Realfligt Evolution almış buldum hemde 1 dolara.

Yöntem şu şekilde ilerliyor uygun fiyatlı oyunlar ve oyun accountları satan bir rus pazar yeri sitesinde ( rus sitesi deyince korkmayın bir çok insan oradan alışveriş yapıyor, benim bu ikinci alışverişim hizmet konusunda bir sıkıntı çıkmadı ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım, ben mail olarak kullanmadığım mail adresimi ve kredi kartıyla ödeme için sanal kart kullanıyorum.) bir account alıyoruz ve oyunu o accountla indirip bir defa açıyoruz ben sim dongle ve playstation oyun konsolu ile çalıştırdım sorun olmadı. Sonra steam hesabını çevrimdışı çalış diyoruz artık kullanıcı adı şifre ve maile gelen kodu sormadan çalışabiliyor, aşağıda yöntemi resimlerle de açıklamaya çalıştım.

adresine gittiğinizde en üste havengames adlı satıcı 1 dolara simülatör accountu satıyor, oradan ödeme yöntemini türkiye seçerek 1 dolarımızı ödüyoruz ve sizin maile gelen linkten account ve şifreyi alıp steami o hesapla açıyoruz kütüphanesinde bende çıkan Realfligh 9.5s ve realfligt evolution simlerini indirip birer sefer açıyoruz sonra Steame Çevrimdışı çalış diyoruz artık simleri kullana bilirsiniz. ben bu gün kullandım sorun yok uzun zamandır bu yöntemle başka bir oyunda yaklaşık 1 aydır oynuyorum şimdilik sıkıntı yok. Ben bir dolara sim veya steam deki bir oyunu denedim var sayarak alıyorum ne zaman açılmaz olur onu bilmiyorum.

e giriş yapıyoruz
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

üsteki ekrandan en üsteki havengames adlı satıcıdan simülasyonu almak için tıklıyoruz

burada buy now diyoruz ödemeye geçiyoruz

burada ödeme yönetimi Türkiye olarak değiştiriyoruz aşağıdaki gibi oluyor.

sonra Gpay ödeme yönetimi ile ödememizi yapıyoruz Gpay telefon numarası zorunlu istiyor ne kadar güvenlidir araştırmak lazım ben verdim sonuçta Türkiyeden bir ödeme yönetimi firması kod geldi kodla ödeme sayfasına geçebildim sanal kartımla ödedim 41 lira

sonra size bu mail geliyor

mailde get product e tıklıyoruz

bu sayfa geliyor buda havengames satıcısının sayfası bir kaç prosedür çıkıyor bir kaç dakika alıyor account oluşturmaları

accountu ve şifresini aldıktan sonra steame giriş yapıyoruz
giriş yaparken maile gelen kodu havengames sitesinden istediğinizde veriyor

simleri indirdik birer sefer açtık sonra steam hesabına çevrimdışı ol dersek uzun zaman kullanabiliriz.
anladığım kadarıyla havengames kodu gönderme desteğini 24 saatliğine veriyor.

Merhaba Arkadaşlar uzun zamandan beri foruma sık giremesem de kalbim sizinle, bu zehri alan hiç kimse hobiyi bırakamaz damarında hep vardır, bende de böyle gönlüm hep hobicilikte, her hangi bir kırımda nasıl toplarım helikopterlerimi diyerek yaklaşık bir yıldır uçmamıştım, pilleri bir doldur boşalt yapmak için bir uçuş yapayım dedim ve tabi ki bunun için sim şart, eski simülatör programlarımı kurdum Phoenix 5.5 vardı güncelledim 6 versiyon oldu biraz sim çalıştım derken birde Realfligt çalışıyım dedim ve neden en son versiyon olmasın diyerek steam aklıma geldi.
Merhaba Mustafa kardeşim,

Eski helicilerin nerede ise tamamı seninle aynı durumda. ;) Artık pek sahalarda değiliz ne yazık ki. Ama forum sayesinde hala modelcilik hevesimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. :)

Gelelim paylaşımına. Yine çok güzel ve detaylı bir anlarım yapmışsın, emeklerine sağlık:bravo:. Dediğin gibi bu yöntem ne kadar gider belli değil ama imkanı olanlar $1 deneyebilir diye düşünüyorum. %p

Gelelim paylaşımına. Yine çok güzel ve detaylı bir anlarım yapmışsın, emeklerine sağlık:bravo:. Dediğin gibi bu yöntem ne kadar gider belli değil ama imkanı olanlar $1 deneyebilir diye düşünüyorum. %p
Şöyle bir durumda var Mehmet abi eğer bilgisayara yeni bir kullanıcı açıp steam hesabını orada giriş yapıp çevrimdışı moda alırsak ve o kullanıcıda başka steam hesabı giriş yapmaz isek ömür boyu gider.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Çok güzel paylaşım Mustafa kardeşim, teşekkürler :RCKolik:

Bence anlattığın şekilde yapılırsa; bilgisayarı formatlayana veya bilgisayar bozulana kadar kullanılabilir bu sim. :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa ÇOBAN
Güzel bir yöntem ama aktif olarak Steam kullananlar için yapılamıcak bir yöntem

Güzel bir yöntem ama aktif olarak Steam kullananlar için yapılamıcak bir yöntem
Bende Aktif olarak steam kullanıyorum pc açılışta soruyor hangi kullanıcı açılsın diye bende ne oynayacaksak ona göre açıyorum şimdilik bir sıkıntı çekmedim.

bu arada kendim satıyor gibi algılanmasın isteğe bağlı bir durum hem de 40 liraya yarım paket sigara parasına crack tı virustu uğraşmadan simülatör diye sizlerle paylaşmak istedim o kadar. bu yöntemle sadece sim değil en pahalı oyunlar bile indirilebiliyor.

Bende Aktif olarak steam kullanıyorum pc açılışta soruyor hangi kullanıcı açılsın diye bende ne oynayacaksak ona göre açıyorum şimdilik bir sıkıntı çekmedim.

bu arada kendim satıyor gibi algılanmasın isteğe bağlı bir durum hem de 40 liraya yarım paket sigara parasına crack tı virustu uğraşmadan simülatör diye sizlerle paylaşmak istedim o kadar. bu yöntemle sadece sim değil en pahalı oyunlar bile indirilebiliyor.
Hemen deniyorum çok iyi

Güncelleme yapıyım. Aldım kurdum denedim. Yöntem sorunsuz çalışıyor. Ama şu RC simülatör yapımcılarını anlamıyorum. 10 sene öncesinden kalma grafikler, ortalama seviye mekaniklerle şuan oyun camiasında AAA denilen, Yapımında 60 milyon dolarlardan fazla harcanan ultra gerçekçi grafikleri ve fizikleri olan simülasyonların istediği parayı istiyorlar. Bu gidişle korsanı durduramazlar.

Satın aldım, Get an Account'a bastığımda hiçbir şey olmuyor baya da uzun bekledim. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Ne kadar beklemek gerek?

Satın aldım, Get an Account'a bastığımda hiçbir şey olmuyor baya da uzun bekledim. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Ne kadar beklemek gerek?
Bende bir beş on dakika uğraştım tekrar tekrar gelen linke tıklayarak deneyebilirsin. Hiç olmaz ise bana özelden mesaj at sana benim linki gondereyim.