uygun fiyatlı esc önerisi
anladım hocam teşekürler mödülü değiştiririm o zaman birdebenim escnin 1. yandı yanında apmyide götürdü tabi ben güç modülünden endişeliyim acaba oda hasar almış olabilirmi ölçtüğümde hepsi 5.3 civarlarında bunu anlamanın bi yolu varmı yada nereden ne kader voltaj aldığımı gösteren şema elan
Ozgur Korkmaz' Alıntı:Modülünün değiştirilebilir olması ve daha birçok modifikasyona imkan sağlayan 9x kumandaları diğer hepsine tercih ederim açıkçası. Yinede sizin amacınız fazla uzaklaşmadan etrafta gezinmekse at9 tarzı kumandalar da iyi olabilir. Menzili 1.2km yazıyor daha önce kullanmadığım için bu konuda fazla bir yorum yapamayacağım.
Ercan ÇINAR' Alıntı:Murat Selam,
Öncelikle GPRS başka birşey bilgin olsun. GPS dersen daha doğru olur. aşağıdaki fotoda genel olarak APM ve PIXHAWK GPS konnektorlerinin farkını görebilirsin.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da çok tipik APM ve çevre birimlerin (Power module, GPS, Telemetri bağlantısını gösteren şema)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
anladım hocam teşekürler mödülü değiştiririm o zaman birdebenim escnin 1. yandı yanında apmyide götürdü tabi ben güç modülünden endişeliyim acaba oda hasar almış olabilirmi ölçtüğümde hepsi 5.3 civarlarında bunu anlamanın bi yolu varmı yada nereden ne kader voltaj aldığımı gösteren şema elan