[Urun]: Yeni Proje: Goblin 550 Sport

İlker Sönmez' Alıntı:
Geri kalanı sahada ayarlanacak şeyler. Yarın sabah için program yapmışlar bizimkiler vakit kalırsa yarın maiden yoksa haftaya. Malum hava çok erken kararıyor.
Hadi rastgele Ilker Hocam :halay:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi hayırlı uğurlu olsun yeni modellin, süper görünüyor,

benim kafama birşey takıldı, ani cyclic hareketlerde paller kuyruk pallerine değebilir mi?
Damper sertlestirdi ama risk ne kadar azaldi Ilker hocam daha net cevap verecektir Kagan :)

Bence Dumperların sertleştirilmesi boomstrikedan koruma amaçlı , ana pallerin kuyruk pallerine değmesi için çok zorladım değdiremedim. İkinci fotoğrafta görüldüğü üzere arada bayağı bir mesafe var.
Stretch kit için 550 paller ile daha büyük kuyruk palleri kullanabilirsiniz diyor. Demek ki biraz daha pay var. Genede ben standart kuyruk pallerini kullanıyorum.

İlker Sönmez' Alıntı:
Bence Dumperların sertleştirilmesi boomstrikedan koruma amaçlı , ana pallerin kuyruk pallerine değmesi için çok zorladım değdiremedim. İkinci fotoğrafta görüldüğü üzere arada bayağı bir mesafe var.
Stretch kit için 550 paller ile daha büyük kuyruk palleri kullanabilirsiniz diyor. Demek ki biraz daha pay var. Genede ben standart kuyruk pallerini kullanıyorum.

Anladım abi, o zaman sıkıntı olmaz , çok güzel bir heli olmuş , kırımsız uçuşlar dilerim :halay:

Sonunda bugün maiden yaptık 4 pil uçtuk. Vatana millete hayırlı olsun. Governor ayarladıktan sonra motor gücü ve ağırlık güç oranı konusunda fikirlerimi yazarım. Video Mesut'ta yükleyince buradan paylaşacağız.

Hayırlı olsun kırımsız uçuşlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlker Sönmez' Alıntı:
Sonunda bugün maiden yaptık 4 pil uçtuk. Vatana millete hayırlı olsun. Governor ayarladıktan sonra motor gücü ve ağırlık güç oranı konusunda fikirlerimi yazarım. Video Mesut'ta yükleyince buradan paylaşacağız.
Bugun MAIDEN gunu olmus desene :thumbup: :bravo:

Tekrar hayirli ugurlu olsun Ilker hocam. Videoyu ve ozellikle governor ayarlari sonrasi yorumlari merakla bekliyoruz :bravo: :RCKolik:

Maiden hayırlı olsun İlker Hocam. :)

Hayırlı olsun ilker hocam uçuşunu yakından görmek isterdim .video isteriz[emoji3] [emoji3]

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun abi. Bundan sonra gelsin uçuşlar.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maiden videosu dediğin şey hover yapan bir kanopisiz helikopter ve siper almış insanlardan ibaret oluyor.

Ama son uçuşta kanopili görüntüsü çok şık görünüyordu.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlker abinin Goblin 550 sport modelinin maiden uçuşunu izlemek ilk bana kısmet oldu. :yuppi: :yuppi:Video da görüleceği gibi gayet stabil uçuşu var.Tekrar hayırlı olsun İlker abi.
Herkese iyi seyirler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlker abi hayırlı uğurlu olsun, kırımsız uçuşlar ;)

İlker Abi yeniden hayırlı olsun.
Rabbim nazarlardan esirgesin[emoji106]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesut Sert' Alıntı:
İlker abinin Goblin 550 sport modelinin maiden uçuşunu izlemek ilk bana kısmet oldu. :yuppi: :yuppi:Video da görüleceği gibi gayet stabil uçuşu var.Tekrar hayırlı olsun İlker abi.
Herkese iyi seyirler
Ne yalan söyleyeyim özlemişiz senin Maiden videosu ve özellikle son kısımdaki bilgilendirmelerini Ilker Hocam :bravo: