Evrim Sutel Tecrübeli Uye Katılım 16 Haz 2015 Mesajlar 871 Tepkime puanı 720 Yaş 46 Konum Istanbul Web sitesi www.mrsutel.com İlgi Alanı Uçak 20 Eyl 2015 #16 [Urun]: PIKO 1/87 Steam Loco w/ Freight Cars Unboxing / İnceleme Eve ayri bittim zaten ???
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Eyl 2015 #17 [Urun]: PIKO 1/87 Steam Loco w/ Freight Cars Unboxing / İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Bu arada sonucu paylaşmamışım. Geleceğin modelcilerini eğitiyorum Genişletmek için tıkla ... Bunlar gerçekten çekirdekten yetişiyor işte, bizim gibi kabak çekirdeğinden değil. Yeğenlerin için çok hayırlı bir iş yapıyorsun bence Rasim.
[Urun]: PIKO 1/87 Steam Loco w/ Freight Cars Unboxing / İnceleme Rasim Öztürk' Alıntı: Bu arada sonucu paylaşmamışım. Geleceğin modelcilerini eğitiyorum Genişletmek için tıkla ... Bunlar gerçekten çekirdekten yetişiyor işte, bizim gibi kabak çekirdeğinden değil. Yeğenlerin için çok hayırlı bir iş yapıyorsun bence Rasim.