[Urun]: O.S. 91HZ-R 3C & O.S POWERBOOST PİPE
Abi bağlantıda hata yok neden derseniz karbiratöre yakıt damlattım motor bi süre çalıştı ve depo şişti buda motor basınç üretti ve regülatörü açtı sonra ben kendim stop ettim 2 dk sonra motor bidaha çalışmadı bende uğraşmadım olay bu. yani sizin dediklerinizin hepsini uyguladım . Starterimde sorun var diye bugün tornacıya bıraktım yarın alıp inş zaman bulursam deneyeceğim
N.Tuğra Tuncel' Alıntı:Muharrem sen karbüratöre yakıt takviyesi yaptığın zaman karbüratöre giden yakıt vanasını açmayı unuttuysan motor karbüratörün içindeki yakıtı sonuna kadar harcayacak ve en son fakir bir şekilde çalışarak motoru stop ettirecek ve bir dahaki startta biraz daha zorlayacaktır seni, bunuda dikkate almanı ve kontrolünü buna göre yapmanı öneriyorum. Eğerki sen yakıt vanasınıda açık pozisyonda start yaptıktan sonra heli kendi kendine stop ettiyse bu biraz sıkıntılı bir durum mutlaka kontrol edilmesi gereken birşeyler var demektir.
Abi bağlantıda hata yok neden derseniz karbiratöre yakıt damlattım motor bi süre çalıştı ve depo şişti buda motor basınç üretti ve regülatörü açtı sonra ben kendim stop ettim 2 dk sonra motor bidaha çalışmadı bende uğraşmadım olay bu. yani sizin dediklerinizin hepsini uyguladım . Starterimde sorun var diye bugün tornacıya bıraktım yarın alıp inş zaman bulursam deneyeceğim