Evettt sonunda beklenen an geldii rasim farklılığını ortaya koyarak alman mikado sevenleri daha bir çok heveslendirecek gibime geliyor.
kumanda & model birbiri ile çok uyumlu olup süper hareketler bekliyoruz pallerin yere değmesin ailesine bir mikado daha eklendi.
hayırlı olsun rasim güle güle kullan.
[Urun]: Mikado VBar Control -- Kutu Açılımı / Bağlantı / Güncelleme / Uygulamalar
Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım
İlk mesajda eksik video da tamamlandı, eklendi. İlk defa kendim keşfederken bi taraftan da kayda aldığım için anlattığım şeylere tam bi hakimiyet yok, kusura bakmazsınız. Beraber keşfedelim istedim
Vsim için real flight kurdum yeniden. (format atmıştım pc ye) Kanal atamaları falan netleştireyim derli toplu bir video çekerim. Şimdi lehim işleri montaj işleri bekler
Mordo abi ayrıca teşekkür ederim, ben de aslında bir çemberin içindeyim. Yeni birşey yok, dünyada kullanılan ürünler, ülkede sınırlı oranda yer bulabilmişler. Zamanla daha geniş bir kitleye ulaşacaktır...
[Urun]: Mikado VBar Control -- Kutu Açılımı / Bağlantı / Güncelleme / Uygulamalar
Rasim hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuştun yeni kumandana, güzel, kırımsız, cefasız günlerde sefasını sürersin umarım. En iyi şekilde hakkını vereceğinede eminim