[Urun]: GOBLIN 380 Sarı ve Kırmızı, Çifte Kutu Açılımı ve Maiden

Kadir Kurt' Alıntı:
Hayırlı olsun Kemal abi kavuşmuşsun 380 ine :halay:

Tesekkur ederim Kadir bugun kavustuk hayirlisiyla :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayirli olsun Kemal :thumbup: Tam bir Goblin filosu kurma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun :halay:

Bol keyifli, Kirimsiz ucuslarin olsun insallah. Ugakligin kutusu bile gercekten cok hos :thumbup:

Tesekkur ederim Mehmet abi. 3,5 tane sayilir Goblin, 130x'inde goblin kepi var ztn cakma goblin gibi duruo :D

kemel hatırlı olsun. çok güzel model.

Hayırlı olsun Kemal, palleri hiç yer görmesin çok güzel model. :halay:

Maiden tadında uçuş.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eline sağlık. Güzel uçuş Erhan [emoji1] .

Bende palleri suda bir süre tutacaksın diye bekledim ama :p

Arkadaslar ucanin da cekenin de ellerine saglik :thumbup: :halay:

Yanliz Mesut harikasin resmen benim yerime cevap vermissin :laugh: . Adam 03:40 resmen yere yapisiyordu neymis sebebi Yok Hc-3sx hareketten cikarken tuhaf tepki veriyormus :lollol: :lol:

Arkadaslar ucanin da cekenin de ellerine saglik [emoji106] :halay:

Yanliz Mesut harikasin resmen benim yerime cevap vermissin :laugh: . Adam 03:40 resmen yere yapisiyordu neymis sebebi Yok Hc-3sx hareketten cikarken tuhaf tepki veriyormus [emoji38]lol: [emoji38]
Abi sıkıntı derken ayarsal bir sıkıntı. Bi türlü üstüne düşemedim. Mesut arkadaşımızın da Goblin in de buna benzer ayarsal bi sıkıntı var. Böyle artı veya eksi ful verip eleron veya alivator full verince heli değişik bir tavır alıyor. Kesin bişey fazla geliyor.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Abi sıkıntı derken ayarsal bir sıkıntı. Bi türlü üstüne düşemedim. Mesut arkadaşımızın da Goblin in de buna benzer ayarsal bi sıkıntı var. Böyle artı veya eksi ful verip eleron veya alivator full verince heli değişik bir tavır alıyor. Kesin bişey fazla geliyor.
Yok be Erhanim, ben sakasina takiliyorum :laugh: Ama kurtaris gercekten de superdi :bravo: Ben bir ara kesin gitti demistim :thumbup:

Erhan tebrikler keyifle izledim. :halay: Sanki bi ara alet gidiyodu iyi toparladın valla ellerine sağlık kardeşim. Kameramandan da pörtletme bekliyoruz.
Tabi tabi üniteden haaaa.... :lollol:

Arkadaslar ucanin da cekenin de ellerine saglik [emoji106] :halay:

Yanliz Mesut harikasin resmen benim yerime cevap vermissin :laugh: . Adam 03:40 resmen yere yapisiyordu neymis sebebi Yok Hc-3sx hareketten cikarken tuhaf tepki veriyormus [emoji38]lol: [emoji38]
Valla mehmet abi neredeyse gidiyordu. Ama erhan kendi topladı. O anda bazen self level çekmeye fırsat olmuyor. Benimde trex 700 de başıma geldiği için. [emoji1] Allah ne verdiyse dedim kurtardım modeli. Erhan yere yapıştırıyor modeli sonrada yok ayarlarla alakali diyor. Neyse şaka şaka. [emoji1] [emoji1]

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Erhan tebrikler keyifle izledim. :halay: Sanki bi ara alet gidiyodu iyi toparladın valla ellerine sağlık kardeşim. Kameramandan da pörtletme bekliyoruz.
Tabi tabi üniteden haaaa.... [emoji38]lol:
Benimde ayarlar tam değil [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
O yüzden arada pörtlemeyebilir. İsmail.
Bakalım haftaya güzel video olur inşallah.