[Urun]: Ev içerisinde Mikro Car FPV (Hamam Böceğinin Gözünden)
Şimdi işe ufaktan başlayalım demek helikopter modelcisinin vxx modelini alması gibi bir şey. Sonra tatminsizlik başlayacaktır. Daha iyi sistemler kurmak isteyeceksiniz youtubede öyle videolar var ki canınız çekecek. Ve helide olduğu gibi kaptırıp gideceksiniz.
Ben kendi adıma konuşayıp. Hiç bulaşmak istemem FPV ye.
Fpv herkesin ilgisini çeker. Ama herşeye baştan başlamaknın maddi ve manevi boyutu var.Emre Kaman' Alıntı:Ben kendi adıma 7-8 aydır bir sistem toplamak-toplamamak arasında gidip geliyorum. Heliden vazgeçme gibi bir niyetim yok, ama FPV de çok ilgimi çekiyor. Indoor quad-araba ile ufak bir giriş yapacakmışım gibi hissediyorum bu aralar
İş indoor olunca model üstündeki ekipman ucuz ve hafif olsun yeterli, ama pilot üstündeki ekipman konusunda ikilemdeyim. Madem işe bir köşesinden bulaşıyorsak, gözlük/ekran, alıcı gibi ekipmanı daha mı iyi alsam, seneye de giyer miyim acaba gibi düşüncelerdeyim
İşin aslı, ben heli modelcisiyim ve gerek para, gerekse zaman gibi kısıtlı kaynaklarımı helide kullanmak istiyorum. Ama modelciliğin her türlüsünü seviyorum ve ister quad, ister uçak, ister araba olsun, fpv çağımızın bulunmaz bir nimeti gibi geliyor bana... Bakalım, sezon yaklaşıyor, yeniden uçmaya başlayana kadar ciddi bir yatırım yapmamak en mantıklısı sanırım
Şimdi işe ufaktan başlayalım demek helikopter modelcisinin vxx modelini alması gibi bir şey. Sonra tatminsizlik başlayacaktır. Daha iyi sistemler kurmak isteyeceksiniz youtubede öyle videolar var ki canınız çekecek. Ve helide olduğu gibi kaptırıp gideceksiniz.
Ben kendi adıma konuşayıp. Hiç bulaşmak istemem FPV ye.