Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uçuş simülatörü için joystick ve home cockpit ilk adımı
Tamer Öztürk' Alıntı:
Sümer abi uçağın panelini yapan adam biraz daha fazla uğraşarak gerçeğini de yapar! samimiyim.Abi tam bir mühendis olmalıymışsın harcanıyorsun valla Eline sağlık abi gerçeğiyle arasında fark kalmamış.
Merak olunca herşey oluyormuş abi onu öğrendim. Yapılacak o kadar çok iş var ki...Vakit olsa ben de öğreneceğim elektronik işini.Neyse, daha fazla konuyu dağıtmayalım.Sıradaki projeyi merak ediyorum abi.Kolay gelsin.
Uçuş simülatörü için joystick ve home cockpit ilk adımı
Sümer Abi konuyu yeni gördüm. Bende bu olaylara çok ilgi duymaya başladım senin birkaç videonu izledikten sonra. Macbook’a indirdim çok kapsamlı bir gpu’a sahip olmasada optimizasyonu gayet başarılı bir oyun. Görsel olarak tatmin etmesede ayrıca klavye ve mouse ikilisiyle tad alamasakta denemek isteyen insanlara yardımcı olmak istedim. Bilgisayarınızın sırf uçmak için çok iyi olmasına gerek yok. [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi