M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 8 Ocak 2018 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 8 Ocak 2018 #2 Uçakçıların yanına yanaştık Hazerfan taraflarına gidilmiş bakıyorum da Aman dikkat et Sümer abi görmesin Tüfekle vurabilir
Uçakçıların yanına yanaştık Hazerfan taraflarına gidilmiş bakıyorum da Aman dikkat et Sümer abi görmesin Tüfekle vurabilir
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 8 Ocak 2018 #3 Uçakçıların yanına yanaştık Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hazerfan taraflarına gidilmiş bakıyorum da Aman dikkat et Sümer abi görmesin Tüfekle vurabilir Genişletmek için tıkla ... Hehe Mehmet Abi'nin misafiri olarak gittik
Uçakçıların yanına yanaştık Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hazerfan taraflarına gidilmiş bakıyorum da Aman dikkat et Sümer abi görmesin Tüfekle vurabilir Genişletmek için tıkla ... Hehe Mehmet Abi'nin misafiri olarak gittik