Mehmetcim o sizin güzelliğiniz beni utandırıyorsun
Can'ın zaten 700 lüğe geçeceğini benim 700 ile uçuşumdan sonra anlamıştım. Eski planı 600 lüğü flybarless yapıp gereksiz ağırlıklardan kurtulmak idi ancak 700 bütün planlarını bozdu
Açıkçası bu 700 denen meret gerçekten insanın bütün dengesini bozuyor, ben bununla uçmaya başladıktan sonra 600 atölyede kendisine iyice yer edindi hiç yerinden bile kıpırdamıyor desem yalan olmaz
Elimde çok fazla 600 yedeği var bu modeli bir şekilde elimden çıkartıp 700 modeli için yavaş yavaş sağlam bir yedek hazırlığı yapmak istiyorum. Bir taraftanda acıyorum satamıyorum çünkü üzerinde o kadar çok uğraştım ve upgrade yaptımki bir türlü kıyamıyorum. Varsın dursun nasıl olsa yer müsait.
Can'ın 700 ile zaten yeteri kadar ilerlemiş olan uçuşunu hepimizden daha ileriye taşıyacağına eminim, adam her zaman uçmak içen zaman bulabiliyor, geçenlerde konuştuk 16 galon yakıt harcadım şimdiye kadar dedi, Türkiyede çok eski olmadıktan sonra 1 sene içerisinde bu kadar yakıt çoğumuz harcamadık. Burdur ve Can'ın modelcilik için durumu gerçekten çok müsait,sadece ona biraz gaz verecek ve bazende frenleyecek birisine yada birilerine ihtiyarcı var. Sonuç olarak 700 ile önümüzdeki aylarda bambaşka bir Can seyredeceğimize adım gibi eminim. Birde şu bir işe yaramaz yakıtını değiştirse çok iyi olacak.