Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet abi inan hala annemi goremedim.isten gece gec saatte cikiyoeum geldigimde uyumus oluyorlar uyandigimda evde olmuyolar ama bu saatten sonra kurtardim vatani
Mesut abi ayni sorunu bende yasiyodum Türker abi sizin yontemden bahsetti. çözüm yonteminizi ben de uyguladim üstadım
One way rulmani denemek icin yerine caktim bi daha cikarip da loctite surmeye bile firsatim kalmadi, cunku cikaramadim
Mesut abi ayni sorunu bende yasiyodum Türker abi sizin yontemden bahsetti. çözüm yonteminizi ben de uyguladim üstadım
One way rulmani denemek icin yerine caktim bi daha cikarip da loctite surmeye bile firsatim kalmadi, cunku cikaramadim
Abi iyi yapmışsın keşke loctite sürseydin daha güvenli olurdu ama yinede taş gibi olmuştur. Rulamanın dış kenarından imkanın varsa 402 uygulayabilirsin. İnce boşluklardan sızar. Ama uygularsan dikkat et rulmanın içine gelmesin.